2017. október 1., vasárnap

Helló OKTÓBER! KÁLI üzenete: A régit el kell engedni, hogy jöhessen az új!


Káli az Anyatermészet megtestesítője, aki természetes viharaival és tüzeivel elűzi a régit, hogy termékennyé tegye a talajt az új termés és az új élet számára. 

A Szövetségesed, ha kéred Őt (KÉRLEK KÁLI...). 

Segít Neked, hogy le tudd zárni a régit: a régi gondolkodást, a régi hitrendszereket, a régi rossz szokásokat, a rossz érzéseket, a félelmeket, az aggodalmakat és helyébe hozza az új szemléletmódot, az új gondolkodást, az új szokásokat, a békés érzéseket és gondolatokat, a nyugalmat.

Hidd el a változások mind a javadra válnak, légy derűlátó mind gondolataidban, mind érzéseidben, ami most veszteségnek tűnik, az valójában egy boldog és új kezdete valami másnak. Engedd el a múltat, hogy tovább tudj lépni és jöhessen az új.

Mozogj együtt az Univerzum energiáival. 

Áramolj Táncolj vele és benne. Tapasztalod az élet hullámzását, az energia mozgását, tudd, hogy történik és tudd, hogy elmúlik... Fogadd el ezt annak bizonyítékaként, hogy élsz, hogy ember vagy, hogy valódi, érzelmekkel teli emberi lény vagy.

Változol, ahogy a természet is változik. Fejlődsz,  növekszel, ahogy azt a természet is teszi. Ne félj változni! Ne félj nőni és színesedni! Sokkal több vagy annál, amit most gondolsz magadról!

Hozdd ki a legtöbbet abból, ami most történik VELED! Légy bátor és merész!

Engedd el a régit, hogy jöhessen az ÚJ!

Áldás és Fény Benned!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése