2017. október 10., kedd

2017.10.10. üzenete: Az légy, aki vagy... és érezd jól magad! Avagy írd újra az életed!



Tisztulj meg most a 10.10.10. energiájában!

Az Egyes év az Igaz Önmagadba való átlépés energiája,  a 10, sőt a háromszoros 10, ennek a sokszoros energiája. A régi elfogadása, de nem az önmagadba való fogadása, hanem a végleges lerakásának az ideje, az Önmagodra való ébredés ideje, az Életed újragondolásának és újraírásának az időszaka. 

Az légy, aki vagy energiája. 

A boldogság nem bűn és nem rossz, nem irigyelni  és félni kell tőle, hanem magadnak is kérni és befogadni azt!

Tehetsz és csinálhatsz mindent máshogy, mint a régiek, mint régen! Az írott és íratlan szabályok is felülírhatóak, ha azok a félelemkeltés és az önmegtagadás energiáját sugallják! Semmit sem kényszeríthetnek rád a régiből, ha Te nem akarod,  ha az számodra és mások számára is fájdalommal jár.

Az, aki valóban szeret, nem kényszerít senkire semmit, nem tesz rosszat sem önmaga, sem mások számára! 

A Szeretet elfogad, elfogad és elfogad. Ítélkezés és minősítés nélkül. 

Vesd le azt, amit magadra raktál, amit mások rád raktak. Légy csakis Önmagad! Bűntudat és szégyen nélkül, lelkiismeretfurdalás nélkül.

Légy jó magadhoz! Légy Te az első helyen Önmagad számára. Az tud igazán nagyot adni mások számára, aki önmagát is szereti, becsüli és tiszteli. Tedd meg most!

Bocsáss meg Magadnak, amiért eddig nem voltál Önmagad, amiért önként lemondtál mások kedvéért Önmagad szeretéséről, ahol megtanítottak félni Önmagadtól.

Csatlakozz le arról az energiáról, ahol azt mondják, önző dolog önmagadat szeretni, ahol azt mondják, az élet tele van lemondásokkal, ahol azt mondják, az élet szörnyű, elviselhetetlenül nehéz, a rosszat el kell tűrni, ahol azt mondják, be kell állnod a sorba azért, hogy elfogadjanak, hogy szeressenek, ahol nem lehetsz Önmagad.

Képzeld el Önmagadat Önmagaddal szemben és mondd el neki, hogy sajnálod. Sajnálod, hogy lemondtál róla, hogy nem voltál itt, hogy nem figyeltél rá, hogy nem hallottad őt, hogy nem hallgattad meg, de most már itt vagy, most már hallod, most már látod és szereted, úgy, ahogy van. Mondd ki neki: Sajnálom, bocsáss meg, szeretlek! Öleld meg!


Áldás és tisztulás!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése