2017. október 7., szombat

A fekete szín árnyalatai avagy a fekete szín másként



Mit jelent számodra a fekete szín?

Mit tartanak róla mások? Mit hallottál róla?

Mit gondolsz, érzel a fekete színről?

Mit érzel akkor, mikor fekete ruhát veszel fel?

Ha jót, örvendezz Drága Lélek, össze vagy kötve a Földdel, ideje felismerned, megvalósítanod a léted itt és most!

Ha negatív érzéseid vannak a feket színnel, olvasd tovább...

Sok minden kering a kollektívben és a lelkekben a fekete színről, a hatásairól, arról, hogy mit jelképez. De!

Ha minden semleges, semmi sem jó és semmi sem rossz, ha mi töltjük fel azt gondolatokkal, érzésekkel, elképzelésekkel, akkor a fekete szín félelemkeltésre, ijeszgetésre van használva, csupa negatív dologra, hogy félelemben tartson minket? Szeretnénk mi bármitől is félni? 

Én a gyógyítás során a fájdalmat, a megrekedést sosem feketével látom, füstszínnel... 

Az este, az éjszaka is sötét, mégis tele van csodával, hiszen ott a hold és ott vannak a csillagok... Az éj sötétje tele van fénnyel.

Tudod, mit? Ha Te is azt érzed, hogy megérett benned ez a változásra, akkor mostantól a fekete szín legyen számodra jó érzés, legyen a föld színe, legyen az élet színe!



Hiszen a föld életeti a növényeket, ad nekünk táplálékot...

A Földanyácska a Föld - a Fekete és tele van jósággal, szeretettel, fénnyel és kedvességgel...

Mi volna, ha innentől a fekete szín az összeköttetésünket, az összefonódásunkat jelentené VELE, a Földdel, az Élettel? 

Mi lenne, ha szeretnénk az életet, a Földet, az anyagot, még akkor, mikor itt vagyunk, ahogy itt vagyunk?!... 

Mi van, ha a feket e, vagyis a Föld, Földanyácska elnyeli a rosszat belőled, átalakítja és gyógyítja azt, majd összekapcsol a megtiszított Föld energiával, a megtisztított ÖnMAGaddal?

Ez milyen érzés számodra? Jöhet?

'Mindenhol, ahol a fekete színt a sötét oldalhoz társítottam, mindenhol ahol a gonoszt jelképezte, a rosszat, a félelmet, a halált, mind genetikai szinten, mint családi, kollektív és saját idővonalon, az most tisztul bennem és körülöttem. 

Behívom azt az energiát, ahol a szeretet és a fény van jelen minden gondolatomban, érzésemben a színek felé. Fogadom az áldását és a fényét mindennek. Szeretm a Földet, az anyagot, a földi létem. Szeretek a Földön élni. Szeretek ember lenni. Biztonságban vagyok a Fény és a Szeretet által. Összekapcsolódom Földanyával, a létem minden pillanatában egy vagyok vele. Szeretem és táplálom őt. MOST!

Képzeld el most, hogy Földanyácska homlokon csókol. Érezd a belőle áradó szeretetet és fényt. Érezd a Föld szeretését, táplálását, támogatását és védelmét. Biztonságban vagy!

A következő napokban szemléld az életedet ezzel az energiával és szeretettel. Szeresd, ahogy egy újabb szép napra ébredsz, szeresd a napot, szeresd az éjszakát, szeresd az embereket, a dolgokat, amik körbe vesznek, mutasd meg másoknak is, hogy rajtad keresztül, miként szeret Földanyácska mindent, ami az ÉLETben, a Földön jelen van.

Áldás!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése