2016. július 5., kedd

Szexuális energiák tisztítása-gyógyítása



Talán még ma is sokan nem szeretnek róla beszélni, és némán szenvednek nem működő kapcsolataikban, vagy bele sem tudnak menni egy kapcsolódásba...

Óriási elcsúszások vannak ebben a témakörben. Szeretnénk nem foglalkozni vele, de a tudatosság útjára lépve, eljön az idő, mikor ez is porondra kerül. Nincs más kiút. A szexualitás a földi létünk gyönyöre, öröme, aki ezt megtagadja, nem tud feljebb lépni.

Az elmúlt években már rengeteg munka van benne egyénileg és kollektíven is, hogy most nyílnak a következő hónapokban erre az időzónák, hogy tovább gyógyuljunk benne.

A minap a csillagok is megerősítették, amit a konzultációk alatt már kaptunk üzenetben: Tisztítani kell a női és férfi szakrális energiákat, különben lehetetlen a fizikai kapcsolódás.

Hol vannak az elcsúszások? 

kollektív tudatban rengeteg sérülés van, de a családi  kollektív lenyomatai, előző életek tapasztalatai, saját mostani csalódásaink is mind hordozzák a fájdalmat.

A NŐben és a FÉRFIban egyaránt ott vannak a fájdalmak és a félelmek. Lehetetlen csak az egyikkel foglalkozni.

Kezdhetnénk a középkori vallási tényezőkkel, amik szétválasztották a nőt a férfitól, valamint a nőt is kettéválasztották és szajhának titulálták. A kollektív női tudat, papnő-istennői tudat óriási sebet kapott. Alá-fölérendeltség, az egyensúly elvesztése következett be.

De visszamehetünk Lemúriáig is, ahol egyszerűen NŐ meghasadt. Elvették tőle, leszakították a férfit, elvették tőle a Krisztusi tudatot, miszerint egyenlő a férfival és itt ültették bele a kollektívbe a rengeteg tévhitet, ami a mai tudatokban is ott van egészen mélyen.

Aztán ott voltak a háborúk és a csaták időszaka, ahol a férfinak fel kellett áldoznia a családot a hazáért. A régebbi korokban pedig rengeteg erőszak, megalázás is volt, ahol a férfi energia letarolta a nőit.

Mi alakult ki a kollektívben és a lelkekben?

A nők azt gondolják a férfi csak szexelni akar és használni őt, a lelke mellékes. A férfi nem érti a nő miért utasítja el, miért tartja rossznak a szexet, hiszen ott van hány nő, aki könnyen adja magát? Itt aztán óriásiak az elcsúszások. Nincs bizalom, hit a másik nemben, a szerelemben, az igazi hármas egységben való megélésben. 

A nők megtagadják vagy éppen a szexszel próbálják megfogni a férfit. A férfi pedig nem tud szívben kapcsolódni csak a szakrális csakrájával. Elmennek egymás mellett teljes értetlenségben és hibáztatásban.

Mit lehet tenni?

Oldani ezeket a régi kollektív és személyes csalódásokat, félelmeket. A sok szégyent, bűntudatot, előítéletet, a rengeteg titkot felismerni és magunk mögött hagyni. 

Elfogadni azt az ősi tanítást, amit Jézus és Mária Magdolna is mutatnak, ami a következő:

A Nőhöz a FÉRFI itt a fizikai síkon a szakrális csakrával kapcsolódik, ahogy ez elér a nőhöz, a nő feláramoltatja a szívhez és ott visszakapcsolódik szívben-szívvel a férfihoz, azaz az érzelmek itt tudnak, ilyen formán megnyilvánulni - a szakrális kapcsolódás része az egésznek - és jutnak vissza a férfihoz az energiák és áramol vissza a szakrális csakrához ismét az energia, és tud a férfi újra kapcsolódni a nőhöz, már a szívével együtt. 

Így alakul ki az az energiakör, ami az igazi Egységhez vezet el. 

Férfi szakrális csakra a nőivel kapcsolódik, onnan fel a női szívbe, át a férfi szívébe és onnan le a szakrálisba és innen indul újra a kör. El tudjuk képzelni? Be tudjuk fogadni ezt a képet? Hölgyeim? Uraim?


Tehát hol is kell tisztítani és hogyan ezt a szakrális energiát? 

Előző életek, kollektív hitrendszer, családi minták-hitrendszerek, ez életbeli megélések, tapasztalások magzatkortól kezdve mostanáig.

Kineziológia, regressziós utazások, meditációk segítenek oldani eme területeket, amire nálam is lehetőség van. A következő két hónap intenzíven fogja mutatni, hogy erre nagy szükség van az igazi kapcsolatok megszületéséhez és megéléséhez.

Jelentkezni lehet: csermelinda3@gmail.com 

és 0630/42 48 268

Melinda




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése