2016. július 15., péntek

Napi üzenet - Július 19. - Tárd ki a szívedet!




Minden vágyad azzal válik valóra, ha kinyitod rá szívedet.

Nyisd ki a szívedet a szeretetre és annak befogadására!

A SZÍV A BEFOGADÁS KAPUJA!

Ebben rejlik minden válaszod, legyen az párkapcsolati, életcél vagy bármi másra vonatkozó...

Minél inkább tisztítod a szívteredet a régmúlt és a múlt lenyomataitól, fájdalmaitól, félelmeitől, annál inkább kerülsz közelebb a szíved magjához, az isteni szeretet fényéhez.

Hidd el, mindig megkapod a kellő segítséget, gondoskodást, hogy biztonságban érezd magadat és meg tudd nyitni a szívedet a szeretet előtt.

Minden ezt a célt szolgálja! Minden érted van! 

Még ha az út néha nehéznek is tűnik, megéri végigmenni rajta. 

A cél a szíved tiszta extázisa.

Meditáció:

Hunyd be a szemeidet és lassan kezdj el magadra figyelni. Figyeld a légzésedet, figyeld, ahogy minden kilégzéssel kifújsz magadból valamit, ami foglalkoztat most téged. Minden egyes légzéssel csakis kizárólag a szeretetet és a fényt szívod magadba. Majd lassan elkezdesz emelkedni egy fényes térbe. Egyre magasabbra jutsz. Kirajzolódik egy tér, ahova most belépsz. Egy csodálatos rét fogad téged. Illatok, hangok, színek lengnek körbe. Gyönyörű táj, fák, növények, madarak, völgyek hegyek, tavak. Ott van minden előtted. Lassan elindulsz befelé, és megállsz a mező közepén. Lefekszel a fűbe. Testedet érinti a földanya, arcodat és bőrödet simogatja a napocska. Tárd ki karjaidat. Mosolyogj. Élvezd a nyugalmat, a boldog létet. Szívd magadba ezeket az érzéseket. Majd lassan hunyd be a szemeidet, és a figyelmedet vidd a szívedre. Érezd ahogy a Fény nyílik benned, ahogy a szíved nyílik. Mint egy kehely, mint egy tavirózsa, amely most kinyílik a Fényre. Figyeld meg a színeket. Mit érzékelsz? Küldj egyre több Fényt és érezd, ahogy egyre tágul, ahogy lassan, de ütemesen nyílik. Érezd a boldogságot, az örömöt, amit most fogadsz be, amire most nyílsz meg. Fürdőzz benne. Érzed át, érezd a szívedben. Érkezhetnek a Segítőid, hogy segítsenek a folyamatban. Időzz az érzésben, egészen addig, míg jól esik és kedved tartja. Majd lassan állj fel és ezzel a szívvel indulj vissza a földi térbe. Ereszkedj vissza szépen lassan. Figyelj a légzésedre, térjen vissza a testtudatod. Majd ha úgy érzed, mozgasd meg a tagjaidat és nyisd ki a szemeidet. Köszöntelek!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése