2016. július 6., szerda

Napi üzenet - Léle(k)gezz fel!



A tegnapi nagy nyomás mára enyhül. Mély bugyrok, karmikus szálak, amiket jól elástunk. De új napra virradtunk, fellélek(g)ezhetünk...

Ilyenkor a Lélek is sóhajt egy hatalmasat. Túl vagyunk rajta... 

Vállald fel Magadat!

És mit is üzen ma? 

Mindezekre szükség van, hogy a legmagasabb Szeretetenergiát élhessük meg! 

Bizony szükség van a fájdalmas élményeket felhozni, feloldani és elengedni (ezen és elmúlt életekben is), ahhoz hogy a szívünk védelmi kapui felnyitódjanak. Csakis annyi szeretet jöhet be rajta, amennyit mi beengedünk. 

Az eltemetett érzések, nem megoldottak, csupán el vannak nyomva, rejtve a páncél mögé. De egy páncélon keresztül nem csak a fájdalom nem jut át, a szeretet sem. Ha megtagadjuk a fájdalmat, megtagadjuk a szeretetet is.

Egy bezárt szív csak egy hasonlóan bezárt szívet tud közel engedni. Nézz rá párodra, kapcsolatodra, mit tükröz benned? Milyen vagy?

Őrizd meg a hitedet, és őszinte tiszta szívvel fordulj a másikhoz, légy könyörületes, kedves és előzékeny. Az Igazi Kapcsolódásban nincsenek titkok és kellemetlen témák, ott az őszinte szeretetet legyőz mindent.

Bánj úgy magaddal, ahogy a másikkal bánnál. Tedd meg érte, kérd neki, és magadnak is kéred.Ami benne megnyilvánul, megnyilvánul benned is!

Ima:

Köszönöm Uram, hogy ma is megadod számomra mindazt, ami a számomra a legjobb. Kérlek árassz el figyelmeddel, szereteteddel, védelmeddel és kegyelmeddel egész lényemet. Vonj körém Fényt és áldást, hogy Fényedben megszelídülhessen és feloldódhasson könnyedén minden megkövesedett hitrendszerem. Beengedem és megengedem az Új korszak energiáit testembe-lelkembe és szellemembe. A Te Áldásoddal és kegyelmeddel, a Te meglátásod szerint. Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése