2016. július 15., péntek

Rakd le terheid!

Csodálatos változásokon megyünk át a jelenlegi időszakban. A 9-es évben letesszük, az elmúlt 9 év megannyi terhét és megérkezünk, hogy aztán megkezdjük az új ciklust.

Gondold végig kérlek, mi minden történt veled az elmúlt 9 évben, milyen csodálatos változásokon, fejlődésen mentél keresztül. 

Ne a külvilágtól várd a visszajelzést magadról, hanem figyelj befelé

Figyelj arra a belső hangra, arra a belső nyugalomra, ami vezet téged folyamatosan. 

Ne feledd, mindenhez idő kell! Légy türelmes. Hadd érjenek be a dolgok Benned!

Az életben minden alakul és változik - percről percre. 

Meditáció:

Hunyd be a szemeidet és kezdj el a légzésedre figyelni. Érezd ahogy minden egyes légzéseddel egyre könnyebb és könnyebb vagy. Érezd, ahogy elkezdesz emelkedni és csak lebegsz. Könnyedén, akár egy felhőpamacs. Majd lassan ez a felhőpamacs betér egy kapun. Ott egy világ, egy tér, ahol most leteheti mindazt, amit összegyűjtött és hordozott az elmúlt 9 évben. Érezd a batyut a hátadon, érezd a terhét, a nagyságát. Szépen vedd le a válladról és még pakolj bele bármit, amit most leraknál. Legyen az egy gondolat, érzés, emlék vagy egy-egy szituáció. Pakolj bele. Türelmesen. Lassan. Van időd. Megkérjük a Segítőidet, hogy azt is pakolják bele, amiről most nem tudsz, de már leteheted. Lásd, ahogy egyre nagyobb a batyu, és te egyre könnyebb vagy. Lélegezd ki. Fújd ki magadból. Majd zárd a száját a zsáknak és kérj rá Fényt Fentről. Érkezzen rá a Fény, ami most feloldja. Majd lásd, ahogy lassan eltűnik. Ha még érzékelsz bármit, kérj oda Fényt. Aztán ebben a megkönnyebbülésben kezdj el visszasétálni a kapuhoz, ahonnan jöttél. Ereszkedj lassan vissza ide a földi térbe. Érezd a testedet. Érezd, ahogy kiegyenlítődnek a terek és megmozgatod a lábaidat, kezeidet. Ha készen állsz, nyisd ki a szemeidet. Köszöntelek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése