2016. július 4., hétfő

Napi üzenet - Adj esélyt! - ÚjHold napján



Adj esélyt az életed minden területén az ÚJ dolgoknak.

Itt az ideje a régiek végleges elengedésére, letételére. Olyan régi hitrendszerek, elvárások tartanak minket fogva, amiket észre sem veszünk, mert belénk vannak ivódva sejtszinten. 

Olyan dobozaink és sémáink vannak, amik nem működnek az újban. Ez most az átmenet, az átrendeződés ideje. Kinek hogyan milyen mértékben és ütemben történik meg, az egyénileg változó. 

Mire vágysz valójában? Mi a Te lelked vágya, tiszta szívbéli szándékod?

Min kell most változtatnod, hogy meg tudd azt élni? 

Keress új dolgokat, új kihívásokat, új barátokat, új hobbit!

Változtass, hogy változhass!

Bízd magad az érzéseidre!

A szerelem angyalai is jelen vannak a mai üzenetnél és biztosítanak róla, hogy minden probléma megoldható, gyógyítható. 

Kötelezd el magad a szerelemnek, a tiszta szerelemnek. Ne az elvárásaid szerint legyen az, aki, az nem Valódi, az nem az Igazi, az csak egy kép...

Adj esélyt a Valódinak, hogy az legyen aki! 

Meditáció:

Hunyd le most szemeidet, figyelj a légzésedre, csendesedj le. Érzed, hogy megnyugszik a tested és a lelked is. Futtasd végig a figyelmedet a testeden és fújd ki a levegőt mélyről. Engedd el mindazt, ami mélyen lerakodott benned. Érzed a sejtjeidet, ahogy minden egyes levegővel megújulnak és fényesednek. Majd képzeld el, hogy egy szétnyílnak benned ezek a sejtek. Mint egy doboz, amikor kinyitod. Nyílik az összes sejted, majd Te is nyílsz, ahogy a sejtjeid. Egy nagy doboz vesz körbe téged is, amiben az összes elvárásod, sémád, hitrendszered ott van. Most ez a doboz megnyílik körülötted, egészen kilapul, a földbe simul és fényesedik. Kiterül és te ott állsz benne, a közepén. Szívd mélyen magadba az élményt. Lebontottad a saját falaid, korlátaid, régi hitrendszereid. Érezd, ahogy most elérnek az új dolgok, az új érzések. Figyeld meg miként nyílik rá a szíved. Érezd, ahogy nyílsz rá. Vegyél mély levegőket és engedd, hogy szélesítse, tágítsa a szívteredet. Érezd magadban az erőt és az új energiát. Lélegezz bele könnyedén. Örömmel és áhítattal. Tele reménnyel és boldogsággal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése