2016. július 13., szerda

Napi üzenet - Július 14. - Emlékezz az érzésre!




Tedd fel magadnak a kérdést: mit szeretnék érezni egy kapcsolatban, egy kapcsolódásban, a bőségemben, a hivatásomban...(bármiben)???

Érzed? Vajon ismeri a lelked az érzést?

A Teremtés során sok mindent behívhatunk magunknak. Az Oldások által sok területet tudunk tisztítani, DE a magvalósulás útjában sokszor az áll, hogy nem ismerjük az érzést, amit át szeretnénk élni...

Ezentúl próbálj úgy teremteni, hogy megpróbálsz olyan emlékeket előhívni, ahol már érezted azt az érzést, amit most át szeretnél élni.

Emlékezz az érzésre! És teremtsd most újra!

A Lelked emlékszik rá. Csak elő kell hívni!

Sajnos, sokszor előfordul, hogy ebben az életünkben ezt meg azt nem tudtuk megtapasztalni érzelmileg, tehát nincs mintánk rá... 

Ilyenkor (szakember segítségével) az idővonalunkról, tehát bármely életünkből vagy más dimenziókból is akár, képesek vagyunk áthozni érzésemlékeket és be tudjuk építeni a mostani tudatunkba.

Most csukd be a szemeidet és képzeld el mit szeretnél érezni egy szerelmi kapcsolódásban. Idézz fel érzéseket, amelyek jók voltak, amik boldoggá tettek és örömben voltál. Majd ezzel az érzéssel teremtsd meg a jelen kapcsolódásodat - képzeld el, ahogy azzal a személlyel átéled az érzést, aki hozzád tartozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése