2016. július 1., péntek

Napi üzenet - Szabadulj meg félelmeidtől!



Tudod, mi tud Téged megakadályozni, hogy elérd a célod, hogy másképp lásd a világod?

A saját félelmeid.

Olyan rég élsz a félelemben, hogy nem tudod, hogy kell a szeretetben...

Hogy mi kell ahhoz, hogy boldog légy?

Bíznod kell Magadban, Istenben, a Gondviselésben.

Ha kész vagy átengedni az irányítást a belső sugallatoknak, a megérzéseidnek, vagyis a tisztább mivoltodnak, akkor minden a lehető legjobban alakul. 

Rajtad múlik! 

Lépd át a félelmeiden. 

Lépj be Önmagadba! 

Hidd el, számodra is ott van Minden - a szeretet, a támogatás, a bőség. 

És Te, mint Mindannyian - minden elképzelhető jót megérdemelsz!

Add meg Magadnak!

Ima:

Mihály arkangyal, kérlek segíts, hogy érezzem azt a biztonságot magamban, hogy elhiggyem méltó vagyok minden jót magamhoz venni. Szabadíts meg kérlek a nyomasztó érzésektől, gondolatoktól, melyek a régi félelmeimből adódnak. Itt és most készen állok magamhoz venni a számomra legfőbb jót - Isten áldásával és kegyelmével. Köszönöm!

Meditáció:

Csukd be szemeidet kérlek. Kezdj el figyelni a légzésedre és engedd, hogy lassan megnyugodjon a lelked és tested is. Csakis kizárólag a Szeretet és a Fény csatornáján dolgozunk. Érezd, ahogy elárasztja a testedet és lelkedet. Érezd, ahogy megnyugszol. Lassan lépj be egy térbe. Ebben a térben most képzeld el, hogy minden egyes félelmed egy lufi. Meg is nevezheted a félelmeidet, de nem muszáj, elég, ha beleteszed egy színes lufiba. Ha érzékelsz színeket, engedd meg magadnak, annak is jelentése van, a színhez tartozó életterülettel dolgozol éppen. Lehet akármennyi lufid, nyugodtan dolgozz, tegyél bele mindent, ami nyomaszt, amik miatt szorongsz. Majd megkérjük a Segítőidet is, hogy azon félelmeid is rakják bele a lufiba, ami most nem jött fel a tudatodba, de elengedheted. Majd mikor úgy érzed végeztél, egyszerűen erezd fel a lufikat a Fénybe. A Fényben feloldódnak, eltűnnek és arany porként hullik vissza Rád. Vegyél mély levegőket és érezd, hogy mennyivel könnyebb most a lelked. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése