2017. november 30., csütörtök

A nőiesség és a méhtudat gyógyítása



Drága Hölgyek! 

Foglalkozzatok a napokban intenzívebben a női energiákkal!


Mit jelent számodra NŐNEK lenni?

Mi a feladata egy Nőnek?

Mitől Nő egy NŐ?

Milyen gondolatok, érzések jelennek meg benned ezekkel kapcsolatban?

Tisztuljon minden szinten minden térben, genetikailag, generációs vonalon és a kollektív csoporttudatosságban is minden, ami nem a feltétlen szeretetben, békében, harmóniában jelenik meg benned ezekkel kapcsolatban. 

Menjen a megbocsátás önmagadnak, másoknak, mindenkinek, aki szereplője a te tereidnek.
Ezen felül pedig minden nap tudatosítsd magadban a méhed létezését.
Küldd neki minden nap a szeretetet és a megbocsátást! Menjen a te magzatkorodra, mikor te voltál édesanyád méhében és a te méhedre is!

Képzeld el, ahogy tenyereid közt, mint egy fénylabdát tartod a méhedet. Fogod, tartod, szereted, gyógyítod. Tehetsz rá szimbólumot is. Képzeld el, hogy ott van rajta a szimbólum, az élet virága szimbólum tökéletes. (Lásd a képen!) Rá is rajzolhatod igazából a méhed fölé a bőrödre.

Tisztíthatod úgy is, hogy egy csővet engedsz ki méhedből a Földanyába. Menjen ki ott minden olyan lenyomat, ami a nőisességedet, a női mivoltadat bármilyen módon bántotta, megalázta, gyalázta, semmibe vette. Érezd, ahogy Földanya átalakítja ezt az energiát és a megtisztított energia érkezik vissza hozzád Fény és Szeretet formájában.

Tenyereidet lefelé mutatva, háromszöget alkotva tedd a méhedre és gyógyítsd így, illetve el is aludhatsz így! A szándékod legyen mindeközben az, hogy számodra kényelmes tempóban tisztuljon, gyógyuljon, energetizálodjon a méhed és a méhtudatod. Csakis kizárólag a Szeretet és a Fény van jelen benne. Minden más megy a Forrásba és gyógyul. 

A nőiességed gyógyíthatod filmekkel: Ajánlom a Szex és New york című filmeket és a sorozatot is, valamint a Mulan és a Mulan 2. meséket. 

Használhatod a méhmeditációt is: https://www.youtube.com/watch?v=YIiSUewl0LQ&t=11s Tisztuljon a női és férfi energia egyensúlya, harmóniája tereidben, benned és körülötted. Több információ és segítség:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése