2017. november 16., csütörtök

Az Újhold energiájában gyengéden tisztulunk és engedjük be az újat!


A mostani napok nagyon alkalmasak a gyengéd oldásra, elengedésre. A fájdalmak kifolyására, ugyanakkor az új elindítására, beengedésére, megéléséhez.


Az elmúlt hónapban már elkezdődött egy nagyon erős szakrális, szexuális, női és férfi energia tisztulás, a jin jang energia gyógyulása (hogy a feloldódás után, a megbocsátás fényében újra egybeolvadhasson a két energia), ami elég keményre sikerült. A mostani időszakban is folytatódik a gyógyulás, a tisztulás minden téren és időben, de most már sokkal gyengédebben.

Természtesen sorjában jönnek a gyermekkori élmények és minták is, amelyek szépen átíródnak a mostani helyzetekben a megértés energiájával.

Tisztulnak a kollektív energiák is, amelyek tele vannak előítéletekkel, minősítésekkel, a visszavágás-bosszú-bűntetés (karma) energiájával.

A helyére kerülnek a saját öngyógyító, gyógyító energiáink is, megtanulunk újra-jobban bízni és hinni önmagunkban, saját képességeinkben, de a tiszta kapcsolódást másokkal is.

Mit tegyél?

Ismerd fel a fájdalmat, engedd ki a szívteredből is, majd érezd a szeretet, ami gyógyítja. 

Vegyél pár mély lélegzetet. Szívd fel hosszan az orrodon keresztül, pár másodpercig tartsd meg, majd ugyanúgy az orrodon engedd ki az elhasznált levegőt. 

Aztán el is képzelheted a szívtered. Láss egy csővet, ami kivezet a földbe FöldAnyácskához, Ő gyengéden átalakítja, tisztítja az energiát, a fájdalmat, majd visszaérkezik a már gyógyult részed. Egészen addig legyen előtted ez a kép, míg azt nem érzed, hogy jól vagy, hogy megkönnyebbültél.

A SZOMBATI napon 11 és 15 óra között intenzívebb lesz az energia, így ebben az időben próbálj pár percre leülni, pár mély lélegzetet venni, és engedd, hogy a lélgzéssel jöjjenek a gondolatok, az érzések, majd a kilégzésnél érezd, ahogy elengeded. 

Ha megnyugtat, kapcsolj hozzá lágy zenét, de elég csak a figyelmed is. Merengj, rezegj rá az energiára szeretettel, megengedéssel. De jógázhatsz, egy-egy mozdulatban meg is nyugodhatsz, meditáhatsz is, ami jól esik Neked. 

Az egyszerűségben van a megnyugvás. 

Áldásos jó munkát, elengedést és beengedést kíánok Neked!

Melinda

Ha szeretnél velem együtt dolgozni magadon, keress meg a csermelinda3@gmail.com e-mail címen, a 06304248268 telefonszámon vagy a facebook üzenetben. Szeretettel Ölellek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése