2017. november 29., szerda

Az EGYÜTT, a MI tanulása, megfejlődése... Avagy most is készülünk az Együtt energiájára



Az elmúlt napokban, hétben felerősödtek azon energiák, ahol tudunk dolgozni az anya - apasebekkel, az anyával és apával kapcsolatos megrekedett érzéseinken, a párkapcsolati mintáinkon, a gyermekkori negatív élményeinken. Rengeteg felismerés jön és oldódik fel ebben az időben minden térre kihatóan, egyik pillanatról a másikra megtörténhet a változás. 

Vagyis, amin ma dolgozol, az kihat az összes idődre, az összes lenyomatodra (más életekre, más dimenziókra is). 

Az ok-okozati összefüggések a karma törvénye alól kell felszabadítani a lelkeket.

A törlesztés energiája lejárt, itt az ideje, hogy kiegyenlítődjenek az energiák és a félelmet keltő hitrendszerek kiszakadjanak belölünk - a két fél újra összeolvadjon a megbocsátás tiszta állapotában.

Miután ezek a szálak elszakadnak, a lélek egy új térbe érkezik...

Hogy ne csak lelki térben történjenek meg a változások, szükséges az érzelmi elfojtásokat, a ki nem mondott érzelmeket (szavakat) is a felszínre hozni. 

Őszintén szívből, a szeretettől vezérelve kimondani azt, ami bennünk van. Szégyen, minősítés, elvárás nélkül! 

Az "Ez vagyok én, vállalom szeretettel!" tiszta érzésével. 

Ott, ahol még félsz az érzelmektől, ott félsz az újbóli fájdalomtól is, ugyanakkor pedig a szeretettől is. 

A feladat, hogy a fizikai világban, benne a helyzetben - Ismerd fel a régi mintát, 
de már az újjal cselekedj!

A CÉL pedig: az ÉN "gondolkodás" helyett a MI beengedése. 

Az, ahol már csak az Együtt létezik, de ahol ezzel párhuzamosan mindkét fél emelkedik. Egymás hajtóerői, egymás tökéletes tükrei, ami az egyikben csoda, az a másikban is jelen van, amiben az egyiknek fejlődnie kell, azt a másiknak is. 

Mint egy cipzár - TÖKÉLETES PÁROS! Tökéletes másai egymásnak, ugyanakkor tökéletesen kiegészítik egymást, kitöltik egymás hézagait, ahol az összefonódás után, már nem is számít, hogy hol kezdődik az egyik és hol a másik... Nincs már a félelem és az elvesztem energia jelen!

Fontos, hogy e szerelem nem hasonlít arra földi viszonylatban vett szerelemre, amit eddig tapasztaltunk. Minden, amit a szerelemről hittünk, tapasztaltunk az régi, elavult rendszer. 

Ebben az ÚJ SZERELEMBEN a megnyugvás, a béke, a megérkezés, a harmónia érzése a legerősebb, a legáthatóbb. 

Minden, ami ettől eltér, az vár gyógyulásra és tisztulásra....

Mindenhol, ahol a szerelmet a fájdalommal, a szenvedéssel, a vadsággal, az őrült szenvedéllyel párosítják, az nem szerelem. 

Ez a szerelem másképp vad és szenvedélyes, igaz szeretettel teli szenvedély és igaz szeretettel átítatott vágy... 

Épp ezért minden régi hitrendszerről, rögeszméről le kell válnunk. Minden csoporttudatosságról, ahol "a szerelem a szenvedéssel együtt jár" tudat van, ahol a rögeszmés ragaszkodás van egy-egy emberhez, az nem a feltétlen szeretet iránya. 

"Az elvárások helyett jöjjön az, ami a Teremtő szemszögéből a legjobb számunkra. Minden illúziót, elvárást levetve mutassa meg a Teremtő azt, aki a legjobb számomra, félelem,  aggodalom, címkék és minősítés nélkül! Mutassa meg azt, aki az én legjobb verzióm! Fogadom Őt!"

További információk és segítségek:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése