2017. november 5., vasárnap

Jósló vagy oldó álmok?



Gyakran kapunk a mostani időszakban álomban olyan, számunkra fájdalmas képeket, amelyek képesek kibillenteni minket az egyensúlyunkból. 

Fontos tudni a TISZTÍTÓ, OLDÓ álmokról, hogy ezek nem jósló álmok. 

Nem kivetítik, illetve előre vetítik a jövőt, hanem gyógyítanak olyan részeket bennünk, amelyeket már számos életünkben megéltünk. 

A szereplők a mostani életünkből jönnek, hiszen ezt ismeri a tudat, de nem azt jelenti, hogy rájuk vonatkozik az adott érzelmi zűrzavar. Ahelyett, hogy nyugtalankodni kezdünk, legyünk tudatosak és csináljuk a következőket:

1. Amint felébredtünk, tudatosítsuk, hogy ez nem a valóságot tükrözi. "Minden, ami ott volt, ott marad." - mondjuk ki magunknak. 
2. Kérjük, hogy tisztuljon ki belőlünk, minden részünkből, azon fájdalom, negatív érzés, amit az álom keltett bennünk. A megbocsátás és a szeretet erejét kérjük mindenki legfőbb javára való gyógyulást, minden térben és időben (ebben benne a mostani életünk és minden más életünk).
3. Zárjuk le azon kapukat, amelyeket megnyitottunk az álom alatt. Képzeljük el, ahogy becsukjuk a kapukat, azaz azon dimeziókat, életeket, ahol jártunk.
4. Vegyünk pár mély lélegzetet és hagyjuk, hogy kiáramoljanak a negatív érzések, lenyomatok. 
5. Ha ezen túl is rosszul érezzük magunkat, akkor tudatosítjuk magunkkal újra és újra, hogy ami ott volt nem ugyanaz, ami itt van. Kérjük a Teremtőt, hogy mutassa meg, mi a különbség az álom és a valóság között. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése