2017. november 10., péntek

Tízmilliószoros nap - Célozd meg a csillagokat... Aztán, hogy hogyan jutsz el oda???...


A mai nap kiváló alkalom arra, hogy kitűzzük céljainkat és éltessük az érzelmi terünkben azt, majd  az érzéseink által elinduljunk az irányába. 

Hogy merre pontosan? Előre? Jobbra vagy épp balra????!!!!.....

Állj meg egy pillanatra! Haladj most, ma - lépésenként - a következők szerint. 

Ülj le, csukd be a szemeidet, vegyél pár mély lélegzetet... 

És tedd fel magadnak a következő kérdéseket: 

Hol szeretnék lenni egy év múlva? 
(x év múlva?) 
Mit szeretnék csinálni egy év múlva? 
(x év múlva?)
Mit szeretnék érezni egy év múlva? 
(x év múlva?)

Engedd, hogy a gondolatok cikázzanak, menjenek majd jöjjenek újak. Tedd fel a kérdéseket sokszor-sokszor magadnak, addig míg nem érzed a válaszokat, amíg nem látod magad előtt a válaszokat.

Majd a következő kérdés:

Mi a vágyam valójában?

Mély légzések. Csak a jó érzésre figyelj, csak a kérdésre figyelj. Tedd fel magadnak egymás után sokszor és hagyd, ami jön.

Majd a következő:

Milyen dolgokat tennék meg, ha tudnám, hogy semmilyen akadálya nincs annak, hogy megvalósuljanak, ha biztosan tudnám, hogy azok létrejönnek?

Mély levegők, kifújod és hagyod, hogy menjen, majd jöjjön az újabb és újabb gondolat és érzés... Csak a kérdésre figyelj.

Majd, ha úgy érzed:

Írd le (szavak vagy mondatok formájában, a fejedben pedig próbálj képet társítani hozzá) vagy

Rajzold le (egy-egy dolgot, amiről eszedbe jut a vágyad) ezeket, hogy legyen akár így is nyoma a szándékodnak. 

Érezze a lelked, a tested és a szellemed is: "Ez fontos számomra! Én érzem és látom magam benne. Én már benne vagyok. Én már ez vagyok."

Így adhatsz nyomatékot a vágyaidnak, hogy érezze MINDENED: elkötelezted magadat ezeknak a jó és csoda dolgoknak. 

Természetesen, ha az írás vagy a rajz nélkül is érzed az erőt, a döntésed fontosságát, az elszántságot, a kellemes bizsergést a lelkedben, az izgalmat, a szenvedélyt, a lelkesedést a vágyaid iránt, akkor "csak" helyezd ki a szándékot, vagy mondd ki hangosan, illetve akár magadban. 

Minden úgy jó, ahogy te érzed, ahogy neked nyugalmad van benne. Figyelj az érzéseidre, mit súg, neked, miként jó, miként tégy szándéknyilatkozatot!

Majd ha Te leírtad, lerajzoltad magadnak, akkor nevezz ki egy helyet most, ahova berakod vagy elrakod ezt a papírt, legyen az egy ékszeres doboz, egy oltár, egy mappa, egy fiók bármi... Majd kérd a Teremtőt, a segítőidet, akikben te bízol és hiszel, hogy segítsenek ezt megvalósítani mindenki legfőbb javát szolgálva. (Ebben benne van, hogy mindez úgy valósuljon meg, ahogy kell, nem pedig úgy, ahogy te az akaratoddal szeretnéd...)

Ha Te a szándékodat helyezted ki vagy kimondtad, akkor pedig képzeld el, hogy mindaz, ami most ott van benned vágyként, képként, érzésként minderről, azt egy fehér fénygömbe belehelyezed és felküldöd a Teremtőnek, a segítőidnek vagy akikben te hiszel és kéred rá a megvalósulást, a legjobb verziót mindenki legfőbb javát szolgálva. 

Ezek után nincs más dolgod, mit örülni, érezni, éltetni, majd mikor jönnek a lehetőségek, a helyzetek az életed során, figyelni rájuk és megcselekedni. Mert ezek vezetnek el a vágyadhoz!

Megengeded, hogy a Teremtő által most lekapcsoljunk azokról az energiákról, ahol rögeszmésen ragaszkodtál a képeidhez, vágyaidhoz, ahhoz, hogy úgy jöjjenek létre a dolgok, ahogy azt te akarod? Megmutathatja a Teremtő, milyen enélkül? (IGEN)

Tehát, hogy előre, jobbra vagy balra indulsz, az teljesen mindegy, csak csináld és ne felejtsd el az érzést a vágyad felé, de engedd, hogy történjenek a dolgok a maguk rendje szerint. 

Megengeded, hogy így legyen, hogy mindez számodra könnyed úton megvalósuljon? (IGEN)

TARTSD SZEM ELŐTT, BÁRMI, AMIT MOST ELKÉPZELTÉL, MEGVÁGYTÁL MAGADNAK, AZ MILLIÓSZOR JOBB IS LEHET A TE VERZIÓDNÁL. NEM PONT UGYANAZ, HANEM SOKKAL-SOKKAL JOBB. 

BÍZZ A TEREMTŐBEN, A MAGODBAN, A BELSŐ HANGODBAN, A MEGÉRZÉSEIDBEN (NEVEZD BÁRHOGY) JOBBAN TUDJA, MI A JÓ NEKED, MINT TE MAGAD ÉS ODA VEZET.

Áldás legyen ebben és az összes következő napban! 

Betölthetjük a Teremtő szemszögéből mindezt Neked? (IGEN)

Jó teremtést! Áldás benne!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése