2017. december 1., péntek

Az érzelmes december: az elfojott érzelmek felnyitása, a megfagyott érzelmek (szívek) felolvasztása



A decemberi hónap az elfojtott érzelmek felszínre hozásáról, a megfagyott szívterek felolvasztásáról, a MAGunk elől is elrejtett fájdalmak felhozásáról szól. 

Ez a hónap most segíti az érzelmeink megélését, a tiszta szívbéli kommunikáció tanulását is a fizikai anyagban! 

Tanuld meg kimondani azt, amit érzel! Mindig a lehető legjobb szándékkal és szeretettel! Találd meg a másikhoz a hangot, találd meg azt, ahogy ő be tudja azt fogadni, ami kikívánkozik belőled! 

A fájdalomról is beszélhetsz, anélkül, hogy félnél a következményektől , anélkül, hogy szégyenkeznél az érzéseid miatt. 

A lényeg a hogyanban rejlik! Sosem a bántás energiájával teszed és mondod, hanem a szeretet energiájával, a megengedés és a elfogadás energiájával.

Most pedig mindent, amit nem tudtál kimondani szüleidnek, nagyszüleidnek, szeretteidnek, szerelmeidnek, azt tedd meg most! 

Mindenhol, ahol érzelmileg megfagytál, befagytál, nem tudtál másképp reagálni csak az érzelmek befagyasztásával, az most olvadjon fel a szeretet és a megbocsátás energiájával. 

Hogyan?

Hunyd be a szemeidet és képzeld el azt magaddal szemben, aki most az eszedbe jut. Mondd el neki, mi volt, mi van benned róla, arról az eseményről.  Idézd fel, milyen érzéseid voltak a szituációban. Mondd el neki a fájdalmaidat, öntsd ki most így a szívedet neki! 

Add ki a dühödet, a mérgedet, a sértettségedet, bármit, ami jön! 

Legyél most az, aki megéli ebéli érzéseit is! 

Ha kell, kiabálj, ha kell, sírj, csak add ki magadból!!!! Érezd ezzel egy időben, ahogy engedsz fel, ahogy enyhül a nyomás benned...

Ha nehezen megy, kérd segítőidet, hogy segítsenek! Kérj rá szeretetet, könyörületet és irgalmat ezekre a befagyott, elfojtott érzésekre.

Aztán pedig bocsáss meg Önmagadnak és neki is! Oldozd fel magadat és őt is a fájdalom alól, a múlt alól, a sérelmek alól. 

Öleld meg, fogd meg a kezét és érezd a szeretet megbocsátó erejét bennetek és köztetek. Érezd, ahogy leolvadnak körülötted a falak és érezd, ahogy áramlik a szeretet benned és körülötted. Érezd a felszabadulást! 

Lélegezz mélyeket, érezd ezt a felszabadító érzést! Érzed, hogy könnyebb vagy, hogy áramlik a szeretet benned. Érezd a csakráidban is a tisztulást, érezd, ahogy az egész rendszereden végigmegy az új energia, majd mondd ki: "Köszönöm. Hálás vagyok."

Áldás!

Tiszta, szeretetteljes és őszinte érzelmeket kívánok Nektek!

További információ és segítség:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése