2015. szeptember 8., kedd

Szeptember 8. - Üzenet

Az elmúlt napokban tapasztalhatod, hogy olyan energiakörbe kerültünk bele, ami lehetetlenné teszi, hogy ne figyeljünk arra, mi zajlik bennünk, mit érzünk...

Nincs más választásod, ha valami feszít, gombócként telepedik rád, akkor az figyelmeztetni akar téged. Nem jó, nem az, dönts, változtass. 

Sokáig abban voltunk, hogy akkor ez egy feladat, menjünk neki, oldjuk meg. Nem. Most döntéshelyzetben vagy, hozd meg magadért, majd vállald és érezd a belső megkönnyebbülést. Dörömböljön csak az egod. Csitítsd le, figyelmeztesd, hogy szépen húzza meg magát. 

Most a lelked dönt, érzésekkel.

A másik fontos dolog, hogy elérkezett az idő, hogy meglásd honnan is indult ez az egész benned és hova jutott. Visszatekintések jönnek, megoldottnak hitt feladatok, most bejelentkeznek egy végső búcsúra. Magad is meg fogsz lepődni, de már máshogy jönnek fel érzésben. És máshogy is reagálsz rájuk, talán az egod majd súgja is, hogy ezt túl nagy nyugalommal kezeled. Hát nem, ez így jó, fejlődtél, már magasabb szinten tudod megoldani. Tedd meg a megfelelő lépéseket, és zárd le végleg. Aminek a múltban a helye, az maradjon is ott.

Előjönnek azok a filmek, könyvek, zenék is, amikkel indultál. Nézd meg, olvasd el, hallgasd meg újra. Idézd fel őket és hassanak rád újra. Olyan dolgokra mutatnak rá, amikre most van szükséged, amik megértésére most jött el az idő.

A legfontosabb! Haladunk, éppen úgy, ahogy kell, mindenki a saját útján - egyszerűen csak figyeljünk Önmagunkra és az érzéseinkre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése