2015. szeptember 11., péntek

2015. 09. 11.

Hétköznapi napnak tűnik a mai, átlagos péntek? Neeem! 

A 9. hó 11. napja van és ebből az évből pontosan 111 nap van hátra.  

A mai nap üzenete: Légy a Szerelem Szabadja!

Sokszor mondtad már, hogy nem görcsölsz és nem ragaszkodsz már tárgyakhoz, emberekhez, érzésekhez? Hm.

Igen, lehet, hogy ideig óráig működött is, és tényleg érezted a Szabadságot, de aztán elillan és újra ott van, hogy "újra kell, szükségem van rá, csak vele működöm, csak így létezem" érzés.

Mindez így jó. A vágy része a lényednek, nem megszabadítani kell tőle magadat, hanem együtt működni vele és a vágyat  a szabadságban megélni. 

Gyönyörű páros nem igaz?!

Vágyj rá, szeresd, de ne számítson mikor hol lesz a tiéd, ezek még mindig vaskori beidegződések, a Feltétlen Szeret-Szerelem Aranykorában ez nem tud működni. 

A Igazi Ikerlélek Szerelem nem az, amit a vaskori minták tanítottak nekünk, amit a társadalom ránk akar vetíteni, amit az egonkkal akarunk értelmezni és élni. A Krisztusi Szerelem nem csak akkor van jelen, ha az a fizikai értelemben velünk van, tudom, nehéz ezt elengedni, legnagyobb leckénk, ég a vágy bennünk, de szellemi és lelki síkon is meg kell tapasztalni, mit is jelent ez a Tiszta Energia bennünk. Ez a tűzünk, ez visz minket, de nem szabályokhoz akar kötni, nem láncokat akar építeni közöttünk, hanem egy olyan Szerelmet, amiben minden világos, tiszta és szabad. Míg mindazon sebeinket nem égetjük ki, ami ezeket a vaskori idegződéseket erősíti, addig ez a Szerelem nem az, amit nekünk mutatni akarnak. Minden tanítónak, módszernek megvan a maga energiarendszere, rá is tudunk kapcsolódni, de ez a spirituális felemelkedés Önmagunkban Önmagunk által érhető el. 

Milyen elvárások vannak még Benned? Milyen feltételekhez kötöd a teljes elfogadást? Milyen érzéseket vált ki belőled annak a gondolata, hogy ikerlelked nem áll készen erre a kapcsolódásra? Mit gondolsz, te készen állsz rá?

Tégy fel magadnak kérdéseket és figyeld milyen érzéseid vannak ezzel kapcsolatban. 

A mai nap, este - kiváló arra, hogy felmérjük magunkban mindezeket. Rakjuk össze magunkban, tegyük fel a kérdéseket, majd kérjünk hozzá útmutatást, segítséget, megértést. A legjobb, ha alvás előtt merülünk el benne. És akár álmainkban jönnek fel még feldolgozandó feladatok, akár a következő napokban, lehetőségünk van rá, hogy megértsük és megéljük. Haladjunk és éljünk a lehetőséggel!

És légy Szabad a Szerelemben!

Higgy a feltétlen megvalósulásában - test, szellem és lélek szintjén.

Add át a vezetést, ne irányíts, csak érezz!
Áldásos munkát! Ölelés!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése