2015. szeptember 21., hétfő

Szeptember 21. - Karmikus kapcsolatok - Új energiakör

A karmikus kapcsolatokkal általában harcban állunk. Erős tisztításokat végez rajtunk, kiegyenlít és felold minket, akár több életen át is hordott energiakört lerakva. 

Elgondolkoztál már azon, hogy családod egyes tagjai, szerelmed, barátaid vagy akár a munkatársad miért is tud felbőszíteni, látszólag értelmetlenül és olyan érzelmekbe sodorni, ami nem is indokolt a jelenlegi helyzetetekben?

Virtue szerint a karmikus kapcsolatok az előző életeidben élt, megélt, le nem zárt, meg nem oldott konfliktusokat és problémákat hozza be újra. Lehetőségetek van most megérteni és tovább lépni, ezzel lerakva a terhét.

Hogy mindezt hogyan?

Semmiképpen sem harccal. Békében és nyugodtan kell kezelni ezeket a helyzeteket. Amíg harag, düh vagy bármilyen frusztráció van benne, addig bizony feladat van benne. 

Ahol még méreg van, ott nincs megértés és megbocsátás sem. És a hangsúly ismét a megbocsátáson van. Nem azt kell megbocsátanod, amit tett, hanem az okozott fájdalmat kell leraknod, és döntened arról, hogy ezt itt és most lerakod. Mindannyian nagy batyuval érkezünk, de csak is rajtunk múlik, mit viszünk tovább és mit nem. 

DÖNTÉS. VÁLASZTÁS. 

Soha ne add át másnak a választást és lásd be, hogy mindig van választás. Ha azt mondod nincs, nézz magadba. Azért nincs, mert félsz. Hogy mitől? - arra azonnal választ is kaphatsz, ha elég nyitott és bátor vagy rá, hogy meghalld azt. 

Nem megtagadni kell őt, épp ellenkezőleg, teljes elfogadás szükséges - Félelem és rágódás nélküli Szeretet.

A következő lépés a felelősségvállalás. Belátod, hogy miért és hol van helye az életedben az adott személynek. Te magad egyeztél bele, hogy ebben az életben rendezzétek ezt a viszonyt, tehát bocsáss meg magadnak és hagyd, hogy gyógyuljon ez a seb. Ha folyamatosan visszatér, biztosan sok figyelmeztetést is kaptál ez idő alatt, ismerd fel és bocsásd meg magadnak, hogy figyelmen kívül hagytad. 

Hidd el, az az ember, akivel szerelemi karmikus kapcsolatod van, sosem válik olyanná, akire te vágysz. Mindig hiányozni fog belőle valami. 

A karmikus kapcsolatok leginkább egy labdajátékra hasonlít - ide-oda dobáljátok, már nyomon sem lehet követni, mikor kinél van, és néha még jól pofán is vág. Leginkább akkor, mikor azt hiszed minden rendben van. 

DE! ha most megállítod, és megfogad azt a labdát, megbocsátasz magadnak és neki, akkor egyszerűen vége szakad ennek a játéknak. Ez nem passzivitást jelent! Ez az jelenti, hogy őszinte vagy magadhoz, másokhoz, öntudatos vagy és ezt most növeled önmagadban.

És a puding próbája?!. Az Élet! 

Tudod mikor raktad le? Mikor léptél ki? Ha bármilyen kapcsolatba kerülsz vele, már nincs hatással rád. Se érzelmileg, se fizikailag. Sehogy. Béke van benned és nyugalom. Amíg ez nincs meg, addig igenis félsz, nem döntöttél és nem vállaltad azt.

Mit gondolsz, képes vagy rá? 

Hát persze. Ilyen energiákban égünk most. Minden adott hozzá. Rajtad múlik élsz-e vele! 

Csodás Szeptember 21-et!

Jöjjön az Új energiakör! Juppiijjuppii!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése