2015. szeptember 3., csütörtök

2015. Szeptemberi induló üzenet

Kedveseim! Itt a szeptemberi hónap lehetősége. Ragadjátok meg!

Az augusztus hónap még mindig arról szólt, hogy pakoljuk le a múltat, az ősszenvedést, ami mozgatja, ami igenis kihat a mostani életünkre. Egyetlen célja volt ennek, visszataláljuk az őseredetünkhöz. Mert kik is vagyunk valójában? 

Azt tudjuk kik nem. És ezektől fokozatoson el is távolodunk. Nem csak tudatosan dolgozunk ezekkel, hiszen álmokban, különböző szituációkban és emberi kapcsolatokban is megmérettetik bennünk minden. 

Olyan helyzetekben találjuk magunkat, amit bár ezerszer lejátszottunk, mégis ott állunk újra benne. Ha figyelünk, érezhetjük honnan hova jutottunk és megpillanthatjuk olyan oldalról az adott helyzetet, ami végre a helyére rakja a következő mozaikot.  Semmi sem történik ok nélkül. Ha benne vagyunk egy helyzetben - újra - akkor ott van még mit takarítani. Lehet azt mondod először, hogy ezt te már megoldottad, de lehet, hogy nem egészen arról az oldalról közelítetted meg, ahogy azt most lehetőséged van megnézni. Önmagadra ismerni benne.

Ilyenkor nem az a feladatod, hogy dorgáld és minősítsd azt, ami eddig volt, ami eddig voltál, hanem az, hogy lásd meg, hogy most változtathatsz rajta. Most itt az idő, hogy beismerd, hogy felismerd és tovább fejlődj belül. 

A fejlődés igenis fájdalommal jár, hiszen több leszel általa, vagy inkább az, aki vagy valójában. Hidd el, mindig vannak sebek és fájdalmak, amik elkísérnek ezen az életeden, de rajtad múlik, hogy azokat hogyan éled meg. Szenvedéssel vagy igazi hittel, hogy ez téged szolgál és "bármit megcsinálsz tudattal" mosollyal élsz. 

Tudom, hogy a nehezebb napokon nem úgy tűnik, hogy lesz jobb, hogy valaha lesz az a boldog pillanat, ami megmarad örökre és már minden másodpercedet kitölti. De ez a méreg, harag, ami ilyenkor dúl benned is elmúlik, mert igenis lehetőséged van rá, hogy változtass. 

Gyakran kapom meg személyes beszélgetések alkalmával is a következő kérdést: Oké, csinálom én, de hogyan?  

Drágáim, egészen egyszerű a válasz, mert Minden Benned van és csak magadba kell nézni. A hogyant magadban kell keresd. Segíthetek neked, rávezetnek az angyalok, kioldunk blokkokat, tisztítunk, de az igazi munkát Te végzed Önmagadon Önmagadban - Te! minden nap minden pillanatban az Élet éles pillanataiban.

Csakis Te tudod mik a céljaid - ismerd fel a belső vágyaidat. Vesd el azokat, amik nem oda valók, csak az egod kreált dolgok és vess számot azzal, hol tartasz. Milyen lépéseket tettél ma azért, hogy boldogabb lehess, hogy felszámolj a félelmekkel, amik a lelkedet gátolják a beteljesedésben. 

Ha nem vagy tisztában azzal te mi vagy, hogy Magadban mit szeretnél, akkor az eszközöket és a segítőket sem veszed észre. Ne ragaszkodj makacsul semmihez, se érzésekhez, se emberekhez, se helyzetekhez. Fogadd el őket, ne ítélkezz, és te nem ítéltetsz meg. Sosem, de sosem értheted meg teljesen a másikat, mert te sosem tudsz az ő lelkével élni és érezni. Eleget mondtuk, hogy mondjál ki mindent, ami a szívedet nyomja, amit a lelked üzen - tudod most mit mond? Engedd el. Hagyd benne. Csinálja. Tanulja. Újra és újra. Ez a leckéje. Meg fogja tanulni és ha helye van a benned - a jövődben visszajön.

Mit tehetsz? Hallgatod a belső hangot, tudod már mitől félsz, mi tesz boldoggá. És csinálod. Nincs hezitálás, csinálod. Nem gondolkodsz, cselekedsz. Figyeld mi tesz boldoggá, mi tesz izgatottá. Miben érzed a szenvedélyed, az erőd? Tedd azt! Az vagy Te. Abban vagy Te. 

Természetesen vannak napok, amikor ezek haloványak, mert rengeteg külső történés, behatás ér bennünket, ami lehetetlenné teszi, hogy csak a belső tisztaságot halld meg. Ilyenkor tisztítsd magadat, aztán védd le magadat. Egyszerű módszer: mondogasd - "Szeretet és Fény vagyok." Majd fehér és arany fényhálóval védd le magadat. Napjában többször. És akár milyen kilátástalan az életed, tudd ez a ború is elmúlik a lelkedből. Ilyenkor szabadulsz meg, raksz le sebeket, amiket csak így lehet. Sírni és dühöngeni is ér. Emberek vagyunk. Mi így is tisztulunk.

A vágyaidat viszont mindig tartsd szem előtt, de a mély tiszta vágyakat, amik a lelkedből jönnek. Ne kergess ideákat és képzelgéseket. Ne egoból tervezz, ne várj el, ne rakj össze magadnak valakit, mert hidd el, megkapod, és ha ott van, belátod, hogy nem ez kell. Mindent megteremthetsz, amit elképzelsz, csak rajtad múlik, hogy a lelkedből szól vagy az elmédből. Az az egy biztos, igazán egyensúlyban és boldogságban csak azzal leszel, aki - ami a lelkedben születik meg. 

És most állj meg a rohanó világban. Ne siess, ne rohanj. Ne gondold, hogy lekésted azt, aki Te vagy, aki lehetnél már. Te már most is az vagy, csak még sebekkel tarkítva. Ha lefejted magadról ezeket a sebzett szálakat és újra húzod magadban, megleled azt, akit kerestél, akit hajtottál, azt aki Te vagy. 

Lásd meg a felkínált lehetőségeket, mert mindig a lehetőségekben van benne a következő lépés. Rajtad múlik észre veszed vagy átsétálsz rajta. Az sem hiba, sem elvesztett lehetőség, ha most még nem állsz készen, ha most nem teszed, akkor jön majd egy másik, éppen amikor kell - a lényeg, hogy mindig tartsd nyitva a szíved rá.

Angyali minőségek szeretnének most egy egyszerű tisztítást és szívnyitást mutatni Neked. 

Csukd be a szemedet, majd figyelmedet helyezd a szíved fölé a csecsemőmirigyedre. Egyenletes légzéssel tisztítsd meg ereidet. Áramoljon rajtad végig, folyjon le a lábaidon, lépjen ki a testedből, majd induljon meg felfelé, testeden kívül és a korona csakrádon lépjen be újra. Mintegy körforgás. Töltöd vissza önmagadba a megtisztított energiát, a tiszta fényt. Forog körbe és körbe, egyre világosabb egyre tisztább. Átfolyik rajtad újra és újra. Majd újra a csecsemőmirigyen a figyelmed és lassan beleereszkedsz a szívedbe. Nyitod és nyitod, engeded a fényt beáramolni. Jézusi és angyali energiák lépnek be szívedbe. Tovább töltenek fénnyel. Beragyog mindent. Csodálatos érzés, ami most benned zajlik. Lágy erő, ami kitölt és bejár. Egyensúly és harmónia. Szeretet. Majd lassan ezzel a boldog érzettel visszatérsz és kitárod a fényes szívedet.

Áldás Rátok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése