2015. szeptember 10., csütörtök

Érezz! Ne gondolkodj. Érezz.




Ebben az energiakörben nagyon gyorsan változnak most az érzések benned. Egyik percben repülsz, szárnyalsz, a felhőkkel játszadozol, merészen ugrasz, majd látszólag minden ok nélkül a földre huppansz, és a becsapódás erejét próbálod tompítani. Ha nem sikerül, akkor még mélyebbre jutsz, elveszted a biztonságos talajt és bezuhansz a mélybe. Üldögélsz kicsit itt, szétnézel, aztán lassan kifolyik belőled, és már nem is olyan pokoli a pokol. Aztán olyan gyorsan ránt innen ki valami, hogy nincs is időd megszeppenni. Újra érzed a vágyad, újra repülni vágysz. Bízni, hinni és tova szállni. Fel-fel játszani az Angyalokkal...

Szeptember 21-éig rengeteg esemény, szituáció és érzés jön még vissza. Pörgesd át magadon, amit kell hozz át, volt jó is bőven az elmúlt években. Tartsd meg, építsd be, ami jó neked, ami boldogsággal tölti el lelkedet. Nem minden rossz, ami most rád talál a régiből. Ami már a tiéd volt, azt használd fel és élj vele. Ami nem oda való, azt hagyd átfolyni, hadd tisztuljon még, aztán tűnjön el a mútban. Ne hidd, hogy egy helyben toporogsz. Most is mozgásban vagy, tisztulsz, és fejlődsz.

Ne bánj meg semmit, a hirtelen hozott döntéseket sem. Nem úgy történt, ahogy elgondoltad, vagy időd sem volt elgondolni, mert csak éreztél? Őrültségnek hiszed? Fogadd el. Legyen a részed. 

Ne gondolkodj túl sokat, ne agyalj és ne adj senkinek a szájába, olyat, amit te gondolsz. Csak hiszed, hogy tudod, mit gondol a másik. Csak hiszed, hogy tudod, cselekedetei mögött, mit is érez ő. Csak te hiszed, hogy minden úgy van, ahogy azt te elgondolod. 

Érezz! Ne gondolkodj. Érezz.

Egy kis zene az észleléshez:

https://www.youtube.com/watch?v=gXKLnDNYEzs 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése