2017. augusztus 30., szerda

Az álmok segítenek. Oldják a múltat, a fel nem dolgozott részeket és mutatják a jövőt... Te mit álmodtál?


MIKOR ÁLOMBA MERÜLÜNK egy olyan állapotba kerülünk, ahol a lélek útra kell. Dimenziókat lép át és különböző világokban járkál...

Képes a lélek feldolgozni álmokon át olyan sebeket, amelyeket mélyen eltemetett a tudatalatti. És képes arra is, hogy segítsen a jelenedben, azaz a jövődben, képes Neked súgni... 

FONTOS, HOGY MIELŐTT ÁLOMBA MERÜLSZ, legyen az a szándékod, hogy bezársz minden ajtót és kaput. Tegyél fényt magad köré, az ágy köré, a szoba köré, a lakás vagy ház köré, majd legyen benned a nyugalom és a biztonság érzése. Addig lélegezz tudatosan, amíg ezt nem érzed. Kilégzéssel, hadd menjen, aminek mennie kell, belégzéskor pedig fényt engedsz be, majd újra és újra, egészen addig, míg csak és kizárólag a nyugalmat és a szeretetet érzed. Ezután jöhet az alvás....

Vannak intenzívebb időszakok, éjszakák. Sokszor érezheted, hogy nem is aludtál, egész éjjel "dolgoztál" - "mászkáltál". Ha sokat foglalkozol tudatosan az álommal, azzal, hogy ott munka folyik, azaz oldás és tisztulás, akkor elérhetsz egy olyan szintre, ahol tisztában vagy vele, hogy mi is történik ott, sőt már tudod küldeni oda a Fényt és a Szeretetet is, hogy gyógyuljon, tisztuljon az a rész benned minden szinten. Ez tulajdonképpen olyan oldás, amit akkor csinálsz, mikor leülsz meditálni... Megtörténik a tisztulás és ráadásul emlékszel is rá.

Persze "gyakorolni" kell ezt is. Ébreszteni a figyelmedet és oda vinni, ahol ez történik, ÉS mindezt az álom szintjén. Te nem ébredsz fel testi szinten, a "belső szemed" ébred oda. 

FONTOS, HOGY REGGEL, MIKOR MEGÉBREDSZ, zárd be újra az ajtókat és a kapukat, amelyeket megnyitottál. Minden rossz érzés, ami ott volt, az ott marad, gyógyul, tisztul a Fényben és a Szeretetben, a Megbocsátásban minden térben és minden szereplőben, a felszabadulás érzése pedig a tiéd. Mondd ki akár hangosan: ITT VAGYOK. JELEN VAGYOK. MAGAM VAGYOK. Pár mély légzéssel testi szinten is erősítsd meg. 

REGGELI TEENDŐK MÉG: Tegyél védelmet magadra! Tedd magad mondjuk egy rugalmas fénygömbbe (vagy ami Neked megjelenik), kapcsolódj a Földdel és az Éggel, és küldj előre Fényt a napodba - minden szereplőre. Kérd be azokat a színeket, számokat, segítőket, módszereket, rendszereket, amelyek segítenek a MAI napon Neked! Nagyon fontos, hogy a csakrákat minden nap hozd egyensúlyba, tehát menjen a rózsaszín fény (a szeretet és a megbocsátás fénye) mindegyikbe - tisztuljon és fényesedjen, kerüljön harmóniába. És ezt követően INDULHAT A NAP.

Csakratisztítás pár percben a youtube videóm segítségével (Tanuld meg belőle, hogyan kell és ezt követően már csak naponta pár másodpercet fog igénybe venni):



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése