2017. augusztus 11., péntek

Segítség, megakadtam!!!... Lesz még jó nekem?



Kivétel nélkül, mindenki ismeri azt az érzést, mikor azt érzi nem jut egyről a kettőre, úgyanott tart ma, mint tavaly, vagy mint X éve. 

Megnyugtatlak. Ez biztosan nem igaz. Viszont, ha régóta nem tudnak megvalósulni a dolgaid, ugyanazokat a köröket futod, akkor most állj meg, ülj le és nézz magadba.

Tedd fel magadnak a következő kérdéseket:

- Mindent megtettem azért, hogy változzanak a dolgok? A jó érzéseim szerint cselekszem? Félek a valódi változástól vagy még nem tudom megengedni magamnak? Mitől félek még? 

Tudom, milyen tapasztalni az állandó kutatás, elemzés és agyalás nélkül? Tudom, milyen élni az aggodalmak és a frusztrációk nélkül? 

Biztonságos számomra, ha nincs feladatom? 

Kérdezz tovább magadtól! 

Még mi akadályoz benne, hogy tovább tudj haladni? Ki, mi? Személy? Érzés? Honnan jön? 

Miután ezeket végiggondoltad, végigfutott rajtad ezer és millió dolog, ember, esemény, gondolat és érzés...  rengeteg okosság, amelyeket másoktól hallottál, láttál és eltanultál, akkor nincs most más dolgod, mint becsukni a szemed: 

Minden egyes levegővel engedd el mindazon félelmeket, gondolatokat és érzéseket, amelyeket most felhoztál magadban és igaznak hittél el. 

Érezd, ahogy minden egyes lélegzettel kifújod. Kifújod magadból. A sejtjeidből, a szerveidből, a testrészeidből, a csakráidból, minden teredből és idődből. Fújod és fújod. Csináld egészen addig, míg meg nem könnyebbülsz. Legyen az akár 3 perc, akár 10 perc. Csináld, amíg a lelked és a tested kéri. 

Majd ezután végy elő egy papírt és írd le, mit szeretnél 1 hét múlva, mit szeretnél 2 hét múlva, 4 hét múlva,  6 hét múlva, 8 hét múlva, 3 hónap múlva. Hol szeretnél tartani, mit szeretnél addigra megcsinálni? 

Elég egy-egy szó, egy-egy mondat kezdetben, csak írd le. Legyen ott előtted. 

Majd, ha kész, nézz rá - Nézd meg alaposan. Menj sorba. 

Első: 1 hét múlva: ...........

Tedd fel magadnak a kérdést: Akadályoz engem valami ennek megvalósulásában? Csukd be a szemeidet és menj bele az érzésbe. Érezz bele. 

Ha van valami: Minden egyes kilégzéssel fújd ki azt a dolgot, ami feljön. Csináld addig, míg jó érzés nem lesz. Menjen mindenkinek a szeretet fénye és a megbocsátás. Álljon az isteni rendbe a történet. Majd ezután nézd meg magadban, milyen érzés, ha létrejön az, amire vágysz? És ted fel magadnak a kérdést, mi a teendőm most, hogy ez létrejöjjön? Tedd meg!

Ha pedig egyáltalán nem volt, nincs akadály benned azzal kapcsolatban, akkor képzeld el, hogy már élvezed az eredményét. Milyen érzés? Majd tedd fel magadnak a kérdést: Mit kell tennem most, hogy ez létrejöjjön? Mi a következő lépés hozzá? Tedd meg!

Haladj lépésenkétnt és legyen ez a papír most kint előtted. Legyen ez a rövidtávú célod! De legyen benned az érzés, hogy bárhogy alakulhat, bővülhet, módosulhat ez a terv. Nyitott vagy a változásra! 

Haladj a megvalósítás felé, a változás felé bátran! Lépésről lépésre, anélkül, hogy akadályoznád saját magadat! 

Ha megakadtál, akkor csináld előlről az egészet. Újra leülsz és kezd a kérdésekkel és így tovább.

Nincs olyan, hogy nem tudsz megvalósítani dolgokat, csak akkor, ha elhitted valahol, hogy Neked ez nem lehetséges, hogy ilyen nincs. Találd meg, hol van a kutya elásva.... mert!!!!!

Mesében élni csak az tud, 
aki hiszi, hogy van mese! 

Jó munkát!

Hy Augusztus! Hy Harmony!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése