2017. augusztus 16., szerda

RENGETEGET dolgoztál már magadon mégsincs PÁROD?

  

RENGETEGET dolgoztál már magadon mégsincs PÁROD?

Sokrétű lehet, számos okkal... De itt van most egy-kettő (hátha kapsz egy újabb ötletet, merre ás tovább), amit gyakran tapasztalok az oldások során (persze sokszor ismerek magamra én is, dolgoztam ezeken nem keveset... )

- ILLÚZIÓKBA, PLÁTÓI kapcsolatba menekül a lélek.

Létrehoz a saját érzelmei, megérzései (még szenvedés és fájdalomlenyomatokkal tarkított érzések) által egy illúziót, képet arról, akire vágyik, majd mindezeket felfedezni véli valakiben. 

Tulajdonképpen önmagában éli meg a lelki kapcsolódást, viszont a fizikai valóban, az az ember nem rendelkezik azokkal az érzésekkel, értékekkel. Így ütközik a lélek és az anyag, az illúzió és a valóság. Csalódás. Visszavonulás. Várakozás. 

- A SÉRÜLT GYERMEKKORI ÉNÜNK még képtelen a kapcsolódásra. Sok dolgot lerakott, elér valameddig, aztán fogalma sincs, hogyan kell egy igazi kapcsolatot a VALÓDI SZERETETBEN elkezdeni, kialakítani, megélni.

Fel kell nőni a FELNŐTT KAPCSOLÓDÁSHOZ! 

Pl. Őszinte érzelmi beszélgetések az "elrontom" és a "másik mit gondolhat" érzés nélkül. 

- Gyakran áll a REJTETT FOGADALOM-LÉLEKEGYESÜLÉS a háttérben, amit mi magunk tettünk a szülőnk (család bármely tagja felé) tapasztalatai, fájdalmai, félelmei miatt-okán.

Több ilyen is lehet, hogy megmentsük a szüleinket, nagyszüleinket, testvérünket stb. és Önmagunkat a további fájdalmaktól. 

- Természetesen nem elég csak a szülői mintákat vizsgálni, SAJÁT SZERELEMHÁZUNK TÁJÁN is érdemes és kell sepregetni.

Ugyanis RÉGI KAPCSOLATAINKBAN elhangozhattak olyan "ÍGÉRETEK" bármely fél részéről, amelyek akadályozzák a mostani kapcsolódásunkat: pl. "sosem fog úgy szeretni senki, mint én" "sosem leszek olyan olyan boldog, mint vele voltam" "sosem fogsz engem elfelejteni" "sosem fogok megbízni már senkiben" stb. 

Ha kíváncsi vagy, hogy Neked még mik állnak az utadban... Keress bátran! Melinda 

csermelinda3@gmail.com
+36304248268

TELEFONON, SKYPE, MESSENGEREN KERESZTÜL IS DOLGOZHATUNK A VILÁG BÁRMELY RÉSZÉRŐL!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése