2017. szeptember 15., péntek

A változás az, ami biztos! Az átalakulás most történik... Benned és körülötted!



Drága Lelkecske,

A mostani időszakban óriási változások, tisztulásk zajlanak a kis lelkedben. Sok családi, szakrális energia és még több más életbeli tisztulás megy végbe egyszerre.

Ezért is érezheted, hogy a nyomás túl nagy rajtad. A lelkecskéd és a tested is elfáradt. 

Kérlek Téged, használd az erődet, a tudást, ami a birtokodban van. Lassítsd le magadat, lélegezz mélyeket, engedd el hamar, ami fojtogat, mint lelki, mint testi szinten.

A tested különböző részein most érzékenyebb lehetsz, itt folyik ki minden, amire nincs már szükséged, minden, ami már képtelen működni az új Szeretetáramlásban, ebben a változásban, ami most megy végbe a kollektívben is. 

Nyugodj meg, minden rendben van. Képes vagy erre a változásra! Te és Szeretteid is biztonságban vagytok! Tisztultok és gyógyultok!

Most, ezekben a pillanatokban kell igazán Önmagad felé fordulni. A kétségbeesést és a fájdalmat nyugtatni, megállítani a szeretettel, az Önmagadhoz való kapcsolódással. Kapcsolódj minden részeddel,  a Teremtővel,  az Angyalokkal, bármely Segítőddel és imádkozz, kérj kegyelmet és áldást, légy hálás azért, ami most változik a Szeretet által benned és körülötted!

Minden rendben van, Gyermekem. Én Szeretlek Téged! Áldás Legyen Minden Részedben! A Szeretet által gyógyulj!


1 megjegyzés: