2017. május 10., szerda

Telihold idején - REND a lelke mindennek!


A mostani telihold előtti napokban erősen megjelentek az a programok és leckék, amelyek megrekedtek bennünk.

Anyai és apai sebek, amelyek meghatározzák, miképp látjuk önmagunkat és miképp a másik nemet. Női és férfi energiák megszakítottsága, hitrendszerek, amelyek kihatnak gondolatainkra és "észrevétlen" megjelennek érzéseinkben, cselekedeteinkben. A magány, az egyedüllét, a kirekesztettség érzése. Szorongások, a csoporthoz való tartozástól való félelem. A gúny, az alá-fölérendeltégi viszonyok, a lenézés, az ítéletkezés, a megalázottság, a megalázás, a versengés érzése, aztán a szégyen, a bűntudat, a harag önmagunk, a család és a világ ellen...

Nagyon fontos ezek után, hogy visszaállítsuk az egyensúlyunkat a szellemi és érzelmi tér között. Egyik sem uralhatja a másikat. Óriási atlantiszi elcsúszás, mikor is a szellemi tér eluralta az érzelmi teret. Bukás lett a vége. 

A mostani életünket pedig nem határozhatja meg az a rengeteg érzelmi fájdalom és szenvedés, amelyet hoztunk és tapasztaltunk akkor és azóta.

Itt a lehetőség, hogy tiszteletben és szeretésben visszaállítsuk a RENDBE, a feltétlen szeretet rendjébe MINDEN RÉSZÜNKET.

Mielőtt bántanád magadat a gondolataidért, értsd meg és szeresd, ismered fel, hogy a részed ő is, amellyel nem kell küzdened és eldobnod sem. Beszélj vele, mintha egy személy volna, nyugtasd meg a szeretettel, amit árasztasz az érzelmi teredből felé. Érezd, ahogy testvérként, egymást támogatva segítik a földi lényedet. Érezd, ahogy Egy vagytok! A szellemed, a lelked és a tested EGY!

Minden teredre engedj szeretetet, úgy a gondolataidra, úgy a szívedre és úgy a testedre, ahogy az számára megfelelő. 

A gondolataidnak szüksége van információra, add meg neki, az érzelmeidnek szüksége van a kapcsolodásokra, az élményekre, add meg neki, a testednek szüksége van az ételre, az italra, a vitaminokra, a mozgásra, az törödésre, add meg neki. Elégítsd ki vágyaikat, igényeiket, anékül, hogy bárhogy ítélkeznél róluk. Ez a valódi feltétlen szeretet, amelyet magad fel tudsz áramoltatni.

https://www.youtube.com/watch?v=cqLZVHxwfXI

Figylej a mostani testi igényeidre. A változás bent és kint is végrehajtandó. Ha tisztítod a lelki és szellemi teredet, tedd hozzá a testi tisztítást is. Fontos a zöldség és a gyümölcsfogyasztás, a méregtelenítés, a mozgás a következő időszakban. Itt van egy jó méregtelítő kúra, amely a májnak és az epének is jót tesz. Tisztának és energikusnak fogod magad utána érezni: http://blikkruzs.blikk.hu/test-es-lelek/egeszseg/dobbenetesen-hatekony-majtisztito-kura-keserusoval/5t2e8dz

Áldásos időszakot és munkát!

Melinda




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése