2017. május 8., hétfő

Egyéni sorsfordulatok! A Boldogság útja itt kezdődik...


Az Ébredésed része szenvedéseid felismerése és annak gyógyítása, az ehhez szükséges eszközök meglátása és a segítség kérése - elfogadása. 

Mert van Kiért!

Önmagadért! A saját boldogságodért.

Régi minták és hitrendszerek nélkül...

Amikkel dolgozunk: Előző életbeli tapasztalások, magzatkori, családi és generációs minták, hitrendszerek, anya-apasebek, léleksebek - többek között bioenergetikával, meditációs utazásokkal, kineziológiával, thétával, mátrixszal, reikivel, szellemsebészettel, számmisztikával, atlantiszi energiákkal, családállítással, angyalokkal, fényszínekkel, kristályokkal, hangtállal.

Az Egyéni kezelések személyes találkozással és skype formájában is elérhetőek!

Jelentkezni lehet:

csermelinda3@gmail.com

06304248268

Cser Melinda - Lélekgyógyász


Nálam jártak írták:

Hálás vagyok az Angyaloknak, akik Hozzád vezettek, hiszen személyedben egy igazi Angyali Segítőre leltem. 🙂 A tisztaságod, kedvességed, őszinte segítőkészséged, tehát maga a Lényed és a belőle áradó Szeretet ami már eleve nagyon sokat segített. A Nálad átélt dolgok kapcsán megvilágosodtak olyan történések és események, melyeket egyedül biztosan nem sikerül volna megértenem, ill. azokra rájönnöm. Ezek a csodálatos utazások ugyan nem mindig voltak könnyűek, de a lélekgyógyító végeredmény önmagáért beszélt. Végtelenül Hálás vagyok Neked minden Lélekutazásért, melyek által gyógyulásra, tisztulásra, megnyugvásra, szeretetre és ami a legfontosabb ÖNMAGAMRA LELTEM!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése