2017. április 25., kedd

Zadkiel arkangyal üzenete: Már sosem vagy egyedül!



Túl rég kell egyedül megoldani az életedet? Akkor érzed biztonságban magad, ha minden úgy történik, ahogy te azt elképzelted?

Megszoktad az irányítást, sőt már ki sem tudod engedni a gyeplőt a kezedből?  

Túl rég kell erősnek lenned, megoldanod és helyt állnod az életedben?!...

Egyetlen ember volt, akire számíthattál... Te magad?!...

Most old fel szeretettel és megbocsátással azokat a sebeket, ahol csalódtál a szeretetben, ahol azt érezted egyedül biztonságosabb számodra, ahol azt érezted kirekesztettek, elhagytak Téged, ahol túlságosan kemény lettél, ahol elzártad a gyengédséget és a szeretetet magadtól. 

Érezd, milyen érzés, mikor gondoskodnak rólad, mikor számíthatsz valakire. 

Milyen érzés? Kik jutnak eszedbe? 

Érezd, ahogy édesanyád ölel Téged, mikor óv és véd téged, mikor tart téged, mikor édesapád a karjaiban tart, mikor érzed védelmező szeretetét. Érezd, ahogy Isten ölel Téged, ahogy a karjaiban szeret Téged.

Érezd a szeretetüket, hogy ott a karjaikban biztonságban vagy. Érezd a köztetek áramló feltétlen szeretetet. Minden rendben vagy. Biztonságban vagy. Szeretnek. Veled vannak. Támogatnak. Segítenek Téged. Nem vagy egyedül. Nyújtsd ki a kezed, és kérj segítséget tőlük bátran. Fogjátok meg egymás kezét. Összetartoztok. 

Csepegtesd magadba az anyai és az apai szeretetet, és Isten szeretetét,  a gondoskodást, a szeretetet, amit csak a szülő adhat így a gyermekének. Megérdemled. Ez a Tiéd. Ez jár Neked. Engedd be. Nyílj rá, pontosan úgy, ahogy az Neked megfelelő. 

Kapcsolódj most ezekkel az érzésekkel másokhoz. Tudod, milyen érzés az igazi, feltétlen szeretet a kapcsolódásokban. Biztonságos számodra ezt a feltétlen szeretetet elfogadni, befogadni és áramoltatni. Biztonságos számodra a szeretet kapcsolódás másokkal. Tudod, milyen érzés a szeretet kapcsolódás. Tudod, milyen érzés a bizalom mások iránt. Biztonságos érzés számodra a bizalom. Tudod, milyen érzés kapcsolódni bizalommal másokhoz. Tudod, milyen érzés a bizalmi kapcsolódás. Tudod, milyen érzés a gondoskodás egy kapcsolódásban. Tudod, milyen érzés gondoskodás által kapcsolódni másokhoz. Tudod, milyen érzés szeretet kapcsolódásban élni. Tudod, milyen érzés mások gondoskodását és szeretetét befogadni. Tudod, milyen érzés a feltétlen szeretet. Áramoltasd, engedd be. Tágítsd a tereidet hozzá. Mind lélekben, mind testben és szellemben, tudod, milyen érzés a feltétlen szeretet.

Ezek az érzések már most jelen vannak az életedben. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése