2017. április 11., kedd

Áprilisi Telihold - A múlt csak egy emlék ma már...


Szépen fejtegetjük le Magunkról a fájdalom és a félelem fátylait - a múlt árnyait... 

Miközben levetkőzzük ezeket, sok-sok megértés, felismerés születik meg a Valódi ÖnönMAGunkról. 

Lassan megismerjük a valódi Önmagunkat - a Szeretet, az Egyensúly állapotát - bennünk, minden részünkben.

Megismerjük, mire van szüksége a testnek, mire a léleknek és mire a szellemnek...

Van, aki az egyensúlyát még egész rövid ideig képes fenntartani, hamarabb elveszti a fókuszt a jelenről, mások már egész hosszú ideig tudnak ebben az állapotban maradni... 

A változás, az átalakulás folyamatos. Mindenkinél a saját tempójában történik a metamorfózis - a saját Egyensúlyának a beállítása, a stabilitásának megtartása.

A lényünk sokáig élte a szétszakítottság érzetét, megtanulta, hogy a fájdalom a része és ezeken a  fájdalmas szűrökön keresztül tapasztalt eddig. Most újra visszaköszönnek dolgok és még mélyebb rétegekbe nézhetünk bele, más aspektusokban érthetünk meg régi, elmúlt érzéseket, lenyomatokat. 

A fókusz még mindig azon van, hogy miként hat ránk a múlt, hogyan reagáljuk le azt és meg tudjuk-e fogni a jelen pillanatot vagy sem. Megrekedtünk-e valahol a mélyben, a régben vagy már itt vagyunk, jelen vagyunk.

Most azt kell megtanítanunk Önmagunknak, hogy HOGY MILYEN A VALÓDI SZERETET, a valódi biztonság, a valódi hit, amikor már nem a fájdalom szűrőjén át érzük, hanem a tényleges feltétlen szereteten át. 

Egy egyszerű vizualizációs feladatként vegyük le a szűrőinket, amelyeket magunkra raktunk és addig-addig rakjuk le, adjuk át a Teremtőnek, míg azt nem érezzük, hogy most a Teremtő szeretetén keresztül érzékelünk. Vegyünk mély levegőket és könnyedén engedjük meg a változást. Mondjuk ki: A változás lehetséges és biztonságos számomra. A változás a Teremtő szeretete által könnyen megtörténik, és már most jelen van az életemben.

Míg hisszük, érezzük, hogy hat ránk a múlt, az hatni fog. Addig kell tisztítanunk ezeket a részeinket, míg el nem érjük, hogy feljötte számunkra már ne több legyen, mint egy régi emlék. 

Amint megvan a stabilitásunk, az Egyensúlyunk, a hitünk Önmagunkban, a Teremtőben, abban az eseményben, tapasztalásban, érzésben, feloszlik a kétség és visszalépünk az Egységbe, a Feltétlen Szeretet állapotába, a Jelenlétbe.

Ezt is vizualizájuk: Átlépünk a Kétségből az Egységbe. Átlépünk a múltból a Jelenbe. Egy lépés, egy választás, egy változás, egy döntés. 

A Feltétlen Szeretet minden részünknek kell - add meg a testednek, a lelkednek és a szellemednek egyaránt. Egyik sem kevesebb vagy több a másiknál. Egyenlően, feltételek nélkül szeresd, tiszteld, légy érte hálás és maradéktalanul add meg neki azt, amire szüksége van. 


A Feltétlen Szeretetet csöpögtesd be mindhárom szintre.

A szellemedet etesd még pozitív gondolatokkal, boldog képekkel és élményekkel.
A lelkedet etesd még jó érzésekkel, örömmel, játékossággal, könnyedséggel.
A testedet etesd még jó ételekkel, vitaminokkal, vízzel, szórakozással, kényeztetéssel, gondoskodással. 

Áldás legyen Rajtad és Benned!

http://csermelinda.blogspot.hu/
https://www.facebook.com/UtazasALelkemKorul/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése