2017. április 15., szombat

Húsvéti választások! Te a kereszten maradsz vagy leszállsz onnan? Jézus üzenete: szállj le a keresztről!


Keresztre feszítenek az érzések? Szenvedsz? Kínoznak, megtépáznak, megtörnek az érzések? Te mit választasz most? A kereszten maradsz és szenvedsz tovább?

Vagy hajlandó vagy leszállni a keresztről, és megbékélni Önmagaddal, Istennel, a múlttal, az érzésekkel? Akkor Te a Megbocsátást választod?

Sok ezer éves sebeket cipelünk, sok történetet és legendát hallottunk, de a történet valódiját csak néhányan tudják és cselekedik. Ők emlékeznek és most szórják az igaz történet magjait. 

Jézusnak is ez a két választása volt: 

A szenvedés útja vagy a megbocsátás útja. 

Ő megmutatta a hogyant... Megbocsátott és leszállt a keresztről. 

Most itt van, hogy segítsen Neked is leszállni.

Csukd be szemeidet, lásd Önmagadat a kereszten. Megfáradtan, meggyötörten. Majd érzékeld, ahogy Jézus közeledik feléd és ahogy odaér hozzád, megérinti mellkasodat. Gyógyítja a szívteredet. Minden egyes kilégzéssel elengedsz valamit onnan, ami feszít. Majd tágul az energiatér, már nem csak a szíved körül fényesedsz. Fényesedik az egész lényed. Lüktet körülötted és benned a Fény, a Szeretet Fénye. Érezd, lásd MAGadat benne. Majd  Jézus szépen lassan leemel a keresztről. Karjaiban most megpihensz. Tart Téged, Veled van. Megnyugtató mondatokat súg a füledbe: "Nyugodj meg, pihenj meg karjaimban. Lelj most békére. Itt vagyok Veled. Én tartalak Téged." Én mindig Veled vagyok. Sosem hagylak magadra:" "Isten engem azért teremtett, hogy szeresselek Téged!" Érezd, hogy ezek az érzések átjárnak. Érezd a biztonságot. Isten sosem hagyott el Téged. Isten szeret Téged. Isten Veled van. Lélegezz mélyeket ebben az érzésben. Érezd a felszabadulást. A Lelked szabad. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése