2017. április 14., péntek

A felszabaduláshoz vezető úton... Újjászületés húsvétkor, de hogyan?


Vasárnapig egy olyan energiakörben vagyunk, ahol mindenki megtapasztalhatja azon részeit, ahol még szenvedésben van, ahol még gyógyításra van szükség, hogy felszabadulhasson a lélek a családi karma alól, a gyermekkori és életeink lenyomatai alól. 

Próbáld a figyelmedet a jelenen tartani és minden olyan érzés, ami kiránt belőle, az az a részed, ami még nincs a Feltétlen Szeretet szférájában - azt gyógyítsd és kérj rá megbocsátást és feltétlen szeretetet. 

Meg kell értened, hogy a múlt sosem fog eltűnni, semmivé válni. Ezek már a részeiddé váltak, azok is Te vagy! 

Hogyan is tudnál úgy Egyensúlyba kerülni, ha nem akarsz róla tudomást venni, ha eltemeted, ha sértett vagy dühös vagy még benne? Ugye, hogy SEHOGY?! 

Minden részed addig kell gyógyítani, addig kell menned MAGadba beljebb és beljebb, míg mindaz, ami volt már csak megerősít abban, aki ami most vagy. 

Ha elér a nyugalom (ha eléred a saját szívmagodat az ügyben, azaz a Feltétlen Szeretet Forrását), ha fel is jön a múlt és ismét szembe kell vele nézned, nincs már más benned róla, csak az a bizonyosság, hogy ez már csak a múlt, egy emlék, ami leszelídült és már nem bánt. 

Nincs már benne több titok, elnyomás, közömbösség, de dac és sértettség sem. Nem vagy már a múltad áldozata, de egy belül remegő világmegváltó sem.

A Cél most az, hogy eljuss a saját belső békédig, a saját SZÍVMAGodhoz, hol a Feltétlen Szeretet lakik. 

És az út, amin haladsz, amit keresel, az az, amit Jézus szeretne most újra megüzenni Neked: Az Egyetlen ÚT, ami saját MAGadhoz vezet, a saját Lelki Békédhez, az a MEGBOCSÁTÁS Útja. Bocsáss meg Nekik, és bocsáss meg ÖnönMAGadnak, így szabadul fel a Lelked a sok éves fájdalom alól. 

Szabaduljon fel minden részed, ahol szenvedés volt a sorsa, a megbocsátással és a feltétlen szeretettel most lépjen át most  egy új világba, ahol újra tanulja a valódi, felszabadult boldogság érzését, az igazi feltétlen szeretetet. 

Minden, ami most történik, ÉRTED történik, hogy megszabadulj a fájdalomtól és felszabadulj a Szeretet által, így tudsz újra a Szeretetté válni az életed minden napján. Tarts ki! Dolgozz MAGodért! 

Ne feledd, csak a Szeretet és a Megbocsátás szükséges mindahhoz, ami most történik Benned! Kérd és a Tiéd!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése