2016. január 12., kedd

Határaidon túl



Érezted már úgy, hogy valami nagyon hívogat magához, de egyszerűen nem tudsz felé lépni? Gondolkoztál már rajta miért? Mitől félsz? 

Idézz csak fel egy olyan történést az életedben, mikor legyőzted a benned megbúvó félelmet. Mikor hadakozott benned a meg akarom tenni és a mégsem merem, tegyem - ne tegyem érzés. Aztán valami láthatatlan erő (talán te magad vagy az az erő?) segített, mert elég erősen akartad, a lelked akarta. És megtetted. Idézd fel azt a merszet benned, mikor túlléptél a határodon és legyőzted a félelmed. Ugye milyen csodálatos volt? Milyen öröm és mámor járt át? Ugye, milyen erősnek érezted magadat? Mint aki mindenre képes! És csodás érzésben, élményben volt részed... 

Lehet nem is úgy kapod, ahogy azt elképzelted, hanem sokkal szebben. És ilyenkor vagy a legboldogabb! Ez a Tiéd! Ez ad erőt és visz tovább.

Ezt kellene tennünk minden nap. A vágyainkat előhozni a lelkünk legmélyéről. Szívből elérni azt, nem fejből és akaratból. Érezni, hogy bennünk van, hogy a miénk. Aztán megnézni mi akadályoz, mitől félek. Megkeresni az okát. Meggyógyítani.

És épp ezt teszed, mikor kilépsz a komfortzónádból. Meggyógyítod magadat és boldoggá teszed a lelkedet.

Mert a határaidon túl van mindaz, ami benned ég vágyként. Ami mámort okoz és legyőzhetetlenné tesz. Mert erőt és hitet merítesz belőle. 

Ilyenkor elhiszed, hogy Minden Lehetséges.

Talán megéri kilépni a konfortzónádból???!!!...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése