2016. január 27., szerda

A Nő ébresztése



"Számtalan életünkben vállaltuk fel az Istennőnek tett spirituális szolgálatot, különböző kultúrák, vallások és korszakok színpadán. Gyógyítói, tanítói, őrzői és beavatottai voltunk az ősi tudásnak és istennői bölcsességnek. A jelen életünkben az új korszak hajnalán elérkezett az idő arra, hogy újra magunkhoz vegyük és felvállaljuk azon tiszta szakrális női minőségek erőit és képességeit, amelyeket előző életeinkben már megszereztünk és birtokoltunk.

Oldjuk azon karmikus sérüléseket, mágikus pecséteket és kötéseket, amelyek blokkolják a női szakrális erőink, és spirituális képességeink aktiválását és kibontakoztatását. Gyógyítjuk papnői és gyógyítói lélekrészeinket és felszabadítjuk a női transzcendens erőinket. Papnői lélekrész felszentelésének égi áldásában, az elmúlt életekben megszerzett beavatásokat aktiváljuk, visszacsatoljuk és integráljuk a jelen inkarnációba.

Ha bárkit is gyógyítónak nevezhetünk, akkor ezt a nőkről mindenképpen igaznak érzem. A nőiségben ott őrzött parázs, az örökké égő szeretet láng képessé tesz bennünket arra, hogy
szeretettel körülöleljünk, melegséggel felolvasszuk a jégpáncélokat, kivirágoztassuk a beásott harci állásokat. Egybeszeretjük a kettősséget, feloldjuk a szétválasztottság illúzióját. A nő születetten képes erre, s ebben is rejlik egyik legfőbb létfeladata. Nőként beavató és beavatott, az életmisztériumok őrzője vagy. A patriarchátus előtti korokban nők őrizték az életmisztériumokat, vezették a beavatásokat. Hétköznapi értelemben az avatás, beavatás olyasvalamibe történt, ami a megfelelő kor és pillanat eljövetele előtt nem volt elérhető az egyén számára. A beavatás többek között lehetett egy életciklus váltó kapu, lehetett egy a közösségbe fogadó szertartás vagy akár az élettől való búcsúzás kísérése a virrasztás szertartásával.

A beavatott nőket, akik a beavató szertartásokat végezték papnőknek hívták, vagy táltosasszonyok, javasasszonyok vagy aranyasszonyok, ahogy a mi kultúránk nevezte őket. NagyAnyaság bölcsességébe avatást és végül a halál beavatását. Minden nő papnő és minden nőben ott rejlik az AranyAsszonyi tudás."

Ébredjen a Nő - az Istennő meditációval:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése