2018. május 10., csütörtök

Nincs Veled semmi baj!



Ha a napokban úgy érzed, hogy hamarabb elfáradsz, nyűgösebb vagy akár testileg vagy lelkileg, akkor nyugodj meg!

NINCS VELED SEMMI BAJ!

Mindenkiben megjelennek így vagy úgy ezek az energiák, csak valaki hamarabb valaki később tud ebből kiszállni, erre reagálni, elengedni mindazt, ami ebben az energiában benne szorult.

Ez nem mutatja azt, hogy kevésbé vagy jó, mint a másik, vagy vagy jó, mint tegnap, mikor minden jó volt... Egyszerűen csak arra ösztönöz, hogy most figyelj magadra JOBBAN!

Akár testi vagy lelki szinten! Figyelj fokozottabban a gondolataidra, az érzéseidre...

Tényleg ennyire "rossz" minden vagy csak most megszólalt benned valami leszakadt, fájdalomban maradt lélekrész, az emberi mivoltod negatív aspektusa, fájdalmas tapasztalása? 

Sosem annyira rossz a helyzet, mint ahogy azt a fájdalom, a fáradtság vagy a rossz hangulat kihozza belőlünk...

Nyugodj meg!

Ha minél hamarabb ráeszmélsz az önmegfigyelésed során érzéseid, gondolataid gyökerére, hamarabb ki is tudsz szállni ebből az egész testi, lelki örvényből!

Tudatosítsd magadban, hogy ez most az a részed, ami szenved, s épp gyógyul...

Küldj neki Feltétlen Teremtői Szeretetet. El is képzelheted, hogy megölelgeted Őt még gyermekként. Hadd fogja át a lábaid, hadd kapaszkodjon beléd. Hadd gyógyuljon!

" Ez most nem a tejles ÉN vagyok, ez most az a részem, amelyik szenved. Kérlek Teremtőm, Drága Angyalaim segítsetek neki gyógyulni. Jöjjön vissza-be az életöröm és az erő energiája minden részembe. Köszönöm. Áldás!"

Hidd el, nem vagy egyedül most sem ezekkel az érzésekkel. Tarts ki! Minden rendben van. 

Szállj ki a kollektív negatív energiájából is: Most!

Ha teheted hamarabb bújj este ágyba, akár napközben is pihenj meg. Figyelj a folyadékra és a tested, lelked mostani igényeire. Menj ki a szabadba többet! Töltsd vissza az erődet ezzel is!

Minden kimondhatatlan, megbúvó negatív energia menjen most a Forrásba gyógyulni! 

Kérd Segítőidet, az Angyalokat, a Misztikus Lényeket, A Felemelkedett Mestereket, Jézust, hogy legyenek jelen és segítsenek Neked!

Youtube: Cser Melinda

Következő csoportos gyógyítás:

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm nagy szükségem van a műtött térdem és a lelkem gyógyulására !!!!

    VálaszTörlés