2016. június 15., szerda

Az Élet azt dobja...



Mikor fájdalomban vagy, nehéz átlátni mindazt, ami történik veled.
Még mentségeket is találsz, miért van igazad és az okokat is tudni véled, miért is fáj.
Csakhogy mindennek van egy gyökér oka. Ami most fáj, már csak egy kivetülés, egy jelzés, egy segélykiáltás a lelkedtől, hogy gyógyíts meg.

Mit történik?
Dühöngsz, marcangolod a helyzetet, a másikat. Majd elemzed mindezt, és a fájdalom által el is jutsz egy következtetésig.
Arra jutsz, hogy igenis jogod van ezt érezni, kiadni, megélni és zúzni a környezetedet, mert neked fáj.

Mi történik valójában?
Fut egy program. Egy régi sérelem programja. Amely úgy tud gyógyulni, ha az adott személy lelke felvállalja, hogy segít neked felismerni programjaidat.
Hogyan teszi?
Megteremti azon helyzetet, szituációt, amely előhozza belőled a program àltal generált érzést. Fèlrèrtés ne essék, nem feltétlenül a helyzet ugyanaz, mint az első tapasztalás, hanem az energia, az érzés lesz ugyanaz.

Mi a megoldás?
Meg kell találni az érzés gyökerét. Fel kell ismerni, felhozni a tudatba és feloldani.

Hogyan?
Különböző energetikai módszerekkel. Kineziológiával, regressziós utazással, Mátrix rendszerrel stb.
Ki kell oldani a mentális-gondolati térből és a szív teréből, hogy visszaálljon a Lélek egyensúlya.

Miért szükséges ez?
Mert a Lélek emlékszik és gyógyulni akar. Megteremti mindaddig, újra és újra a helyzeteket, behozza azon embereket, akik képesek ezt megtenni értünk.
És igen, sokszor felejtjük el, hogy csak az képes ekkora fájdalmat okozni nekünk, aki Igazán Szeret minket, nem fizikai értelemben, Lélekben.
És azt hiszem egyetértesz, ha azt mondom, ez a Valódi Szeretet.
Köszönet tehát minden Léleknek, aki ezt bevállalja. Sokszor Ők azok, akiket Mi is nagyon szeretünk, így lesz még nagyobb a fájdalmunk...
De higgyük el, ezek azok, amik ki tudnak minket rántani a lélek fájdalomörvényéből, hogy aztán már ezek nélkül, tisztábban tudjuk élni, megélni Önmagunk és Mások Szeretetét.
Ha ezeket a sorokat olvasva úgy érzed, segíthetek Neked az oldásban, a felismerésben, kérlek keress meg: csermelinda3@gmail.com, 0630 42 48 268
Ölelés. Melinda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése