2016. február 21., vasárnap

Tízmilliószoros energiájú Telihold - Február 22.




Egy nagyon különleges energiájú nap a február 22-ei, hiszen két erős energia találkozásról van szó.

A tibeti tízmilliószoros nap idén először ezen a napon tölt fel minket pozitív energiákkal, és a teliholdnak köszönhetően meg is tisztulhatunk régi, már vaskori érzéseinktől, hogy egy új energetikában tudjunk tovább létezni.

Különleges nap, hiszen testileg és lelkileg is kihat ránk ez az energia. Napok óta készülünk rá, testi tisztulások is beindultak és a lelki mélységeink is a felszínre jönnek.

Ami jellemző az a családi és a szocializációs beidegződések mély nyomai bennünk. Nem könnyű ezekkel szembe nézni, felhozni a tudatalattinkból, de most sikerül. Miért? Mert készülünk az újra. És az újban csak a régi elhagyásával léphetünk bele. Anyai, apai, szocializációs mintákban élünk úgy, hogy észre sem vesszük, így éljük meg a munkánkat, a bőségünket és a kapcsolatainkat. 

Itt az idő felismerni, hogy Mi nem Ők vagyunk. Mi egyéni úttal és feladattal jöttünk, és amíg ezeket cipeljük, nincs mód rá, hogy a saját Életfeladatunkat éljük. 

Ez a Föld megtart Minket, Mindannyiunkat. Nincs különbség közted és köztem. Csak abban, hogy mit vállaltunk. 

Semmi sem büntetésként jön az Életedbe. 

Ezt Te vállaltad. 

És Isten sosem hagyott egyedül. 

A fájdalomban sem. Csak hagyta, hogy megtapasztald, amit meg akartál. De végig ott volt benned!

Sosem vagy egyedül. Az új úton - a Saját feladatod teljesítése közben sem leszel egyedül. 

Ezért arra kérlek, hogy a mai nap hagyd el a régi mintáidat, a félelmeidet. Ezek már nem a Tiéid! 

Mindenki tudja mi a feladata. Mert mindenki emlékezhet rá. 

Emlékezz és Élj az Új Életedben! Most!

Áldás Rátok! 

Áldás az Életedre, amit Te választottál. 

A Fény a Lelkedbe:

Hunyd le a szemeid és végy mély lélegzetet. Újra és újra. Figyelj a testedre. Ahogy a levegő áramlik benne. Újra és újra lélegezz. Fújd ki magadból minden hiedelmed, mintád és fájdalmad, ami visszatart téged. Lélegezz! Újra és újra fújd ki. Érezd, ahogy a félelmek eltűnnek a testedből és a Fény, a Szeretet tölti be a helyét. Lásd a fényed, az új fényed. Ragyogjon Benned. Körülötted. Ereszkedjen Rád. Öntsön el, borítson be ez a fényes ragyogás. Gyémánt fényben ragyogsz. Egy új Isteni fényben ragyogsz. Érezd a megújult és tiszta fényt Magadban. Te vagy a Fény! Az Új Fény! Ragyogj!

Áldás! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése