2015. július 19., vasárnap

Női szertartás és meditáció július 25.-én


Még mindig türelmetlenkedünk és szüntelen várakozásban vagyunk. 

Fojtogatjuk a másikat. Vagy végtelen számú kérdéssel ostromoljuk, és megfojtjuk őt magunkkal, vagy némaságra ítéljük magunkat és szeretetnek mondott görcsös belső remegéssel várakozunk. Közben pedig elmegy mellettünk az igazi élet és mindezt meg is tudjuk magyarázni, spirituális megélésnek titulálva.

Mit gondolsz? Eleget szenvedtél és már ideje a megélésnek, az őszinte kommunikációnak? Szeretnél úgy működni kint, ahogy az bent van?

Akkor ideje elhagynod a régi vaskori beidegződéseket és mintákat a szerelemről. 

Az elfojtott szeretetre vágyásodat vegye át a feltétlen őszinte szeretet, a belső bizonytalanságodat az ősbizonyosság.

Rakjuk együtt a helyére az ősi és gyermekkori mintáinkat, a női illetve a férfi energiákat, találjuk meg együtt hivatásodat és a saját életcélodat. 

Éljük meg gyógyulásunk azon fázisát, ami már arról szól, hogy őszinte Nőként - örömben és boldogságban éljük a mindennapjainkat. Gyakorolva és élve mindazt, amin már túl vagyunk és bennünk van. A belső feszültségeket = üzeneteket egyszerűen használva - nem hagyva, hogy ők használjanak minket. 

Ha a belső nyugalmat, a bizonyosságot keresed Önmagadban, a Nőben, akkor  gyere el a szombati női szertartásra, ahol Földanyával egyesülünk újra. 

Megtapasztaljuk újra Erőnket, Hitünket, Bizonyosságunkat a Nőiességünkben, az Anyaságunkban. Nyugalmat és békét találunk ÖsFöldAnyánkban.

A szertartást követően egy meditáció által kapcsolódunk Szerelmünkhöz, Másik Felünkhöz - immár Igazi Erős Elhivatott Nőként. 

Jelentkezni lehet: csermelinda3@gmail.com

Időpont és Helyszín: Szombat 13 óra - Budapest szívében.

Szeretettel Várunk Titeket!

Gaia
Mihály arkangyal
Jézus és Mária

Csillagfény63

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése