2015. július 31., péntek

Kék Hold - Telihold - 2015. július 31. - Kék Fény meditáció



Kék Holdnak nevezzük azt a ritkán kialakuló naptári helyzetet, amikor egy adott hónapban kétszer van telihold. A Kék Hold elnevezés az angolszász területről származik, ahol a ritka jelenséget közmondáshoz is kötik-„ once in a blue moon”- vagyis szabad fordításban-„ olyan ritka, mint a Kék Hold”. Tehát itt a ritka alkalom, hogy tisztuljunk és újuljunk a Kék Fény erejében.

Spirituális szempontból a két teliholdas hónapok a teremtőerő kirobbanóan nagy hatékonysága miatt fontosak. Ilyenkor a kívánságok, az akarat, a vágyak nagyobb támogatást kapnak, és ezért nagyobb valószínűséggel válnak valóra. Szeánszokat és meditációkat is tartanak sok helyen, ami mind a teremtőerő koncentrálására helyezi a hangsúlyt.
 
A Hold mint a női princípium természetes jelölője a nőiséggel és a női minőségekkel kapcsolatban is kiemelt szerephez jut, főleg ebben a speciális két teliholdas hónapban, érdemes a gondolatokat a nőiség megerősítésére fordítani.
 
Férfiak esetében az intuíció, az empátia, az érzelmek felszabadítása kap nagyobb hangsúlyt, és ha a figyelmüket is ennek szentelik, akkor ezeken a területeken fejlődhetnek.

Valószínű, hogy akik – tudatosan, vagy ösztönösen – a párkapcsolaton belül a hatalmi, irányítói, bevonódó viselkedésekkel “foglalkoztak”, azoknak a megértés most egyfajta rendszerben jelenik meg, míg érzelmileg egy sokkal mélyebb megértés tapasztalható.

Érdemes ma a kék fénnyel dolgozni magunkon. Erősítsünk rá erre a teremtő kék fény energiára, amely Mihály arkangyalhoz köthető energiafény.

Gyújtsunk meg egy gyertyát, majd helyezkedjünk el kényelmesen. Én a teraszon a szabad ég alatt vagy a tetőablak alatt a Kék Hold fényében fogok ülni. Tegyétek Ti is, ha tudjátok. Lássátok és érezzétek a Holdat. Tökéletes pillanat ez, hogy elmerüljünk a nézésében, a fényében, és elfeledkezzünk a mindennapi feladatainkról. Nézd, és engedd, hogy a gondolatok jöjjenek és menjenek. Engedd be az érzéseket, képeket, amik bekúsznak. De ne időzz benne túl sokat, engedd tovább. Majd hunyd le a szemed és érezd a kék fényt, ahogy alászáll a Hold fénysugarain át hozzád. Érezd, ahogy a koronacsakrádon, a homlokodon, az arcodon, a torkodon, a mellkasodon, a gyomrodon, a hasadon, az alhasadon, a női-férfi szerveiden, a combjaidon, a lábaidon át körbeölel és tisztít, átmos és ragyogtat új, Kék Fényedben. Időzz el benne. Szeretet és Fény karol át. Ringat és simogat. Kívül és belül Kék Fényben fürdesz. Minden érzés és vágy ragyogjon most benned. Lásd és érezd szívedben. Táncolj benne, táncolj a Kék Hold sugaraiban. Érezd az erejét, érezd az erőd vágyaidban. Majd kérd a Teremtőt és Angyalaid, Mihály arkangyalt, hogy vezessenek a Kék Fény erejében Utadon. Köszönd meg és adj hálát mindazon emberért, lényért, aki az úton elkísér téged.

Áldás. Csodás Teremtést a Kék Fényben.

Egy kis zene a Kék Holdhoz - Frank Sinatra: Blue Moon

Ima a Kék Holdhoz, hogy a szerelem beteljesedjen. :) ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése