2015. július 30., csütörtök

Miről szól ez az időszak?





Miben is vagyunk benne? Milyen hullámokra ülhetünk most rá?

Minden ami még lezáratlan, ami még sebként ég benned, az most megjelenik és lehetőséged van rá, hogy felszabadítsd magad alóla.

Az anyai-apai-nagyszülői minták folyamatosan tisztulnak. Ahogy te tisztítod magadat, úgy láthatod érezheted a változást, a fejlődést Önmagadban és kapcsolataidban. Azok az érzések és félelmek, amik édesanyád várandósága alatt élt benned, kísértenek és lenyomatot hagynak mindennapi cselekedeteidben. Mélyen gyökeredzik, befolyásolja hitedet és bizalmadban Önmagadban, a világban, az életedben való szerepedben. Itt az ideje, hogy megértsd, mi zajlott, mit éltek át ők, mit te - meggyógyíthatod fájdalmukat és Önmagad. Megértve és feldolgozva anyai, nagyanyai hiedelmeidet, most feloldódhat benned a nőiesség, az ősanyai oldal. A középre helyeződés, az egyensúly megtalálása érdekében.

Szerelmi létedben az elengedés folyamatosan visszatérő feladat. Hullámzol benne. Felrepülsz és megcsodálod az égi szerelem létét, majd a pokolba lök vissza és az újra szárnyalás képességét kell felhoznod önmagadban. Hiszel benne eléggé? Tudsz létezni nélküle és mégsem? A vágyat, amit nem tudsz soha elűzni? Élsz nélküle, de tudod még sem élhetsz nélküle. Érzed a kettősséget?Dobd el a múltad fájdalmait és éld meg a jelent. Mi van ma? Talán lesz holnap,.!? de most, most van. Élvezd! Engedd el magad, lazulj bele a hullámba.

Megkérdőjeleződik Minden. A fenti és a földi lét, az átjárhatóság benne. Földeld magad, de tudd, ez is és az is Te vagy. Nem szabadulhatsz meg egyiktől sem. Tanulj magadról és Róluk. Ismerd meg őket, aztán engedd közelebb magadhoz - használd, érezd, halld és lásd. 

Ülj rá a hullámodra és repülj, sikíts, nevess, szeress - Szabadulj fel! 











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése