2015. július 4., szombat

Bűntudat - Boldogság Kapuja

Hordozzuk magunkban, görgetjük, visszük és képtelen vagyunk belépni - a Boldogság Kapuján. Toporgunk és vágyunk belépni, de visszatart valami. Valami furcsa érzés, ami nyomja a lelkünket.

Néha már-már elengedjük és merjük hinni, hogy ez lehet így, hogy velem is megtörténhet, aztán visszaránt valami. Valami megmagyarázhatatlan érzés. Ez több annál, hogy megengedem-e magamnak, hogy megérdemlem-e. Egy újabb fék, ami bennünk dobog.

Nagyon mélyen vannak a gyökerei. Megaláztak és becsaptak. Manipuláltak  félre vittek. Mert hittél, mert bíztál. Aztán elvesztettél mindent, mindenkit. Magadat is. A mélybe süllyedtél. Ahol nincs más, csak az önvád, a önbüntetés, a vezeklés. Egy örökös szolgálat, hogy megbocsássanak, hogy eltüntesd a lelked nyomorát. Életeken át szaladsz és bizonyítani akarsz. Megbocsátásért könyörögve, önmagadat feláldozva - Értük. 

Ideje letenni ezt a súlyos terhet.

Lehetsz boldog. Hiheted, hogy neked is jár. Hogy létezik, hogy elérheted. Bűntudat és szégyen nélkül. 

Mert van Megbocsátás. 

Hogy nem teheti meg más, csak Te? 

Bocsáss meg Önmagadnak. Szenvedtél már eleget. Senki nem tudhatja, hogy mennyit, csakis Te. 

Miért érzed, hogy még túl keveset ahhoz, amit elkövettél? 

Miért kell elvenni mástól? Miért kell másét vinni? 

Miért így kell segítened? 

Emelkedj ki ebből az örvényből, légy megbocsátó magaddal és nézz a tükörbe! 

Lásd a szemeid fekete pontjaiban Önmagadat. 

Mennyit szenvedtél, mennyit bántottak. Mennyit bujkáltál és mennyiszer bizonyítottad, hogy méltó vagy a szeretetükre, a megbocsátásukra. Igen, fontosabb volt az ő boldogságuk, mint a sajátod. Feláldoztad magadat értük. Odaadtad nekik a saját boldogságod. Azt érezted te nem lehetsz az, míg ők nem azok. 

De ez az örvény itt most megállhat. Tehetsz értük máshogyan! 

Lerakhatod a súlyt, és segíthetsz nekik lerakni. Ők is megszabadulhatnak. Ők is kikerülhetnek az örvényből és te megmutathatod hogyan. Tedd meg! Tégy másként jót.

Mondd el Önmagadnak:

Megbocsátok önmagamnak. Mindazt, amit tettem, meg kellett tennem, elfogadom. Megbocsátok magamnak és nekik is. A legjobb szándékkal cselekedtem, és fogok cselekedni ezután is. Elengedem bűntudatom és átadom helyét a Szeretetnek. Be tudok lépni a Boldogság Kapuján és megmutatni a Fényt másoknak is. Nincs bűntudatom a boldogságom miatt, nem szégyellem a boldogságom. Büszke vagyok minden tettemre, lelkem minden egyes rezdülésére. Büszke vagyok a Boldogságomra, a Szeretetemre, ami Bennem él és tovább tudom adni bárkinek. Az utat megmutatom nekik, és nem bejárom helyettük. Visszaadom az életüket, hogy megélhessék, és ők is átléphessék a Boldogság Kapuját. Mert Mindannyian megérdemeljük.

Áldás kísérje Utunkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése