2015. július 21., kedd

A Szerelemre vágyó Nő




A Szerelemre vágyó Nő boldog és szabad. Nem tesz feszeng feleslegesen és nem akar görcsösen az emberére találni.

A Szerelemre vágyó Nő kiegyensúlyozott, mert tudja mit akar az életétől és a szerelemtől. Áramlik az élettel és nem szembe megy vele. Reggel egyedül ébred, de tisztában van vele, hogy nem lesz mindig így. Bátran megy a tükörhöz és belemosolyog a saját szemébe. Bármi zajlik benne, érzi hogy most átformálhatja. 

A Szerelemre vágyó Nő tudatos és tudja minden rajta múlik. Figyeli önmagát és a világot. Magába szívja az információkat és aztán integrálja az életébe. Pontosan azt, amit kell. Nem ítélkezik senki felett, mindenkit meghallgat és annak segít, aki kéri. Tisztában van saját értékeivel. Tudja, hogy önmaga számára ő az első, mert így tud még többet adni.

A Szerelemre vágyó Nő szeret magával törődni. Vonzó kívül és belül. Figyel arra mit vesz fel, mert jól szeretné érezni magát. Szereti az elismerő pillantásokat, mosolyogva tudja fogadni a bókokat. Ő is dicsér, tudja, mit jelent a másiknak. Foglalkozik a testével is, ismeri azt és megadja neki mindazt, ami kell neki. De nem vasszigorral, mindent úgy vesz magához, ahogy arra szüksége van. 

A Szerelemre vágyó Nő elmegy dolgozni, akkor is, ha nem a hivatását éli éppen, de tudja mi a célja vele és miért van ott. Magabiztos és határozott terveiben, mosolyogva formálja át a benti feszültséget is. Mert ismeri az élet körforgását. 

A Szerelemre vágyó Nő független, de nem kemény. Lágy és békés. Nyugodt, de a könnyeit sem szégyelli. Büszke mindarra, amit megélt. Szenvedett és szenved, még van, hogy most is fáj, de már érzi, mit jelent mindez és hamar transzformálja. Tudja, több lesz, erősebb és a céljaihoz közelebb. Látja, hogy a felhők felett süt a nap, és minden állapot a változásról szól. Ő pedig változni és fejlődni akar.

A Szerelemre vágyó Nő sosem magányos. Szeret egyedül lenni és a lelkével foglalkozni. Imád táncra perdülni és hangosan énekelni. Örömmel látja el a háztartást, és gyermeki módon kacag saját magán is. Törődik a családjával és a barátaival. Nem halasztgat dolgokat, cselekszik és tesz. Észreveszi az élet apró dolgaiban a szépséget és felhívja rá mások figyelmét.

A Szerelemre vágyó Nő már önmagában is boldog, és minden pillanatban érzi,  hamarosan Teljességben élheti az életét - Vele.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése