2015. július 2., csütörtök

Legnagyobb vágyaink megteremtése Telihold Idején



Vágyaink megvalósítása kapcsán felmerülhet a kérdés, hogy melyiknek is van helye és ideje az életünkben. 

Arra kérlek most, hogy merülj el a vágyadban. 

Hol van benned? Milyen mélyen van? A felszínt kapargatod vele és az egod játszik veled? Egy őrült birtoklási vágyról van szó? Annyira akarod, hogy görcsölsz érte? Nem tudod szabadon engedni? Mindenáron kell? Az elméd láncaival kötöd magadhoz? 

Mit mozgat meg benned? Érezz bele.

Vagy ez a vágy egészen mélyen van benned? Egy tiszta lelki kapcsolódásról van szó, ami benned nyílik ki és hozzá kapcsolódva teljesedik be? Tudod csak szeretni, nagyon mélyen és erősen, de szabadon? Érzed, ahogy ezzel a szenvedéllyel közelebb vagy hozzá minden egyes pillanattal? 

Ha az első verzió van és mindenáron akarod, akkor sajnos el kell keserítselek. Egyre távolabb lököd magadtól, és nem fogod elérni. Manipulálni akarsz valamit, amibe energiát fektetsz ugyan, de nem lélekből történik, hanem akaratból. Ilyenkor még a fátyol nagy előtted, és az igazság még az mögött van számodra. Haladj tovább az úton, de értékeld át magadban mi is a te vágyad, ott legbelül.

Ha a második eset áll fent, akkor te a legjobb úton haladsz affelé, hogy a fizikai világban is manifesztálódjon a legbensőbb vágyad. Ugyanis, ha a legtisztább forrásból tőr elő egy vágy, annak a megvalósulása annyira erőteljes, hogy előbb-utóbb a vágyad tárgya is átveszi a rezgést. Minden, ami itt mélyen jelenik meg, az áthozható és meg is jelennek hozzá a segítő helyzetek, emberek.

Kérlek, végy egy mély levegőt és lélegezz hosszan, egyenletesen, nyugodtan. Figyelj a lélegzetedre. Egészen addig, míg érzed megnyugszanak kicsit a gondolataid és a tested is hozzá nyugszik. Adj magadnak elegendő időt. Lélegezz folyamatosan, majd érezd minden egyes részedben, hogy áramlik benned a tiszta fény. Sejtjeidet átjárja a finom nyugodtság. Érezd, hogy te vagy. Itt vagy, jelen vagy. Magadban. 

Aztán finoman kezd el belélegezni a körülötted lévő világot. A részed minden, ami körbe vesz és te része vagy mindennek. Érezd, ahogy a szobád ott van benned, ahogy a tárgyaid benned vannak, ahogy a kinti világ, az utcák, a terek benned vannak. Ahogy benned van az ég, a föld, a levegő, a természet. Azt láss messzebbre és érezd, ahogy a részed a föld, a világ, az univerzum. Egy vagytok mind. Benned van minden. És így ülsz Mindennek a közepén, amiben te vagy a középpont. Engeded át magadon a mindent, átfolyik rajtad minden. Elengedsz minden akaratot és görcsöt. Engeded, hogy most az jöjjön be, ami itt legbelül van benned. Érezd a vágyad, a tiéd. Benne ülsz. Érezd, ahogy megnyilvánul benned. Lásd képekben és érzésekben. Tisztán, ragyogva. Engedd, hogy behívja a lehetőségeket, ami segít megteremteni a fizikai világban. Érzed, ahogy él benned és tűzként lobog benned. Erősítsd, szítsd a tűzet, a vágyat benned. Tartsd meg, hozd vissza a fizikai létbe.

Lassan lépj vissza a szobádba,  kezdj el figyelni a lélegzetedre újra. Ha készen állsz, nyisd ki a szemedet és boldog mosollyal a lelkedben keresd, várd a lehetőségeket.

Áldás kísérje utatokat! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése