2016. szeptember 19., hétfő

Mihály arkangyal mai üzenete: Bízd magad a Gondviselésre és dolgaid jóra fordulnak!



"Drága Lélek!

Kérlek, nyugodj meg. Minden aggodalmad és félelmed, ami megjelenik benned, csupán egy jelzés - Hogy ott még dolgoznod kell magadon, és el kell engedned egy régi sérelmet. Minden csak Érted történik, minden csak a Te felszabadulásodért történik. Nézd ennek fényében mindazt, ami történik veled. 

Bízz a Gondviselésben! Minél hamarabb adod át magadat Gondviselésnek, annál gyorsabban oldódnak meg a dolgaid. Hidd el, minden, ami miatt aggódtál, már meg is oldódott, csak most még te nem látod az eredményt. Ne aggódj tovább, adj át most számomra minden aggodalmadat, segítek Neked feloldani. Bízz bennem, minden gyorsan jóra fog fordulni. 

Összpontosítsd az energiáid a kedvező végkifejlettre. 

Hidd el, a határozott szándékodban hihetetlen erő rejtőzik. Bízz most Bennem, ahogy én bízom Benned. Áldás!"

Egy vizuális képben meg is jelenítheted ezt az üzenetet:

Csukd be a szemeidet, és vegyél pár mély levegőt. Érezd, ahogy megnyugszik a lelked és a tested is. Csináld egészen addig, míg jól esik. Szívd be mélyről, a gyökereidből is a levegőt, hogy a legbelső félelmeid és aggodalmaid is feljöjjenek. Mihály arkangyal jelenik meg veled szemben, minden egyes kifújásnál tartja fényes kardját és elvágja a belőled feljövő-kijövő negatív energiákat. Majd belélegzed azt a megtisztított fényt-energiát, amely így keletkezik. Egészen addig folytasd ezt az elengedést és fénybeengedést, míg azt nem érzed, hogy most minden aggodalmad eltűnik. Köszönd meg Mihály arkangyal segítségét, és lassan gyere vissza a jelen testi tudatodba. 

Ha legközelebb rajta kapod magad, hogy aggodalmaskodsz vagy idegeskedsz, kérd azonnal Mihály arkangyal segítségét. Vegyél nyomban mély levegőket és add át neki habozás nélkül ezeket az érzéseket. Elég, ha csak a szándékod megjelenik és már meg is történik... Ahogy Mihály arkangyal üzenetében is olvashatod, a szándék hihetetlen erővel bír.

Szépséges áldott napocskát kívánok!


Csillagfény63

********************************


Szeretettel várlak angyali közvetítéssel egyéni és csoportos konzultációkra.

E-mail címem: csermelinda3@gmail.com
Telefonszámom: 0630 42 48 268


Ölelés: Melinda (Csillagfény63)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése