2016. szeptember 15., csütörtök

A Telihold Fényében - Engedd most el! - 2016.09.16.



A Telihold mindig az elengedés, az átfordulás, a súlyok lerakásának az energetikáját hordozza magában. Ez most sincs másképpen...

Az előtte való napok is kaotikusak lehetnek, ami most főleg a hölgyeket érinti. Ahhoz tudnám hasonlítani a mostani időszakot, mikor a lányoknak azt mondják, hogy ez biztos azért van, mert "mindjárt megjön"

Nagyon végletes energiák közt mozgunk. Vagy nagyon happy minden, kiugrunk a bőrünkből, tánc és szárnyalás van, vagy eszméletlenül feszültek vagyunk, látszólag ok nélkül sírnunk kell, nem tudunk örülni és a világvégét érezzük. 

Mit tudunk tenni? Kivárjuk, hogy végbemenjenek bennünk ezek az érzések. Ne küzdjünk ellene. Nem érdemes. Ha kell sírjunk, engedjük ki, ha kell kiabáljunk vagy csapjunk bele egyet a levegőbe. Mondhatni, a "hormonjaink" játszanak most velünk. 

A lényeg, hogy észrevegyük, ha hagyjuk kiáramolni, meg fogunk nyugodni... 

Aztán szépen vegyük vissza az energiát. Menjünk ki a szabadba, öleljünk fát, feküdjünk le a fűbe, sétáljunk, mozogjunk, vagy nézzünk meg egy laza filmet, aludjunk, hallgassunk energetizáló zenét stb és csak legyünk. 

A napok amúgy is "felemáshogy" teltek - telnek még 2-3 napig, de észrevehetjük, hogy lesz egy tetőfoka. 

Ne ijedjünk meg. Nem kell semmit feladni, így törnek ki még azok a régi dolgok, amiket most el kell engednünk. Nagyon mélyen ott vannak még energiák a múltból, amelyekre most állunk készen, hogy a fizikai világban is feldolgozhassuk. 

Az igazán mély fájdalmakat képes a lélek annyira elrejteni a tudatalattiban, hogy olyan mintha az a rész nem is létezne, nem érzünk azzal kapcsolatban semmit, közömbösek vagyunk, így azt hisszük nincs vele dolgunk... Hát van!!! Csak egészen eddig a lélek nem tudta volna feldolgozni ezt az információt. 

Ne feledjük: Minden, akkor jön el, mikor arra készen állunk! 

Telihold napján, azaz pénteken most a Halak jegy is jelen van, ami ugye a víz által az érzelmek nagy energetikáját is magában hordozza. Épp ezért hívjuk segítségül a víz erejét. 

Igyunk több folyadékot a megszokottnál, fürödjünk meg sós vízben, viseljünk kék színeket, hadd dolgozzanak rajtunk a színek energetikája. A kék színű ásványok is segítenek most, használjuk őket. Menjünk ki víz mellé, üldögélünk a parton és kérjük a víz szellemének segítségét.

És íme egy kis ötlet, miképpen használjuk a Telihold energetikáját még jobban, akár péntek esti programként:

Kapcsolj be egy kis zenét, halkan szóljon, lengje be a teret az energetikája:

https://www.youtube.com/watch?v=TjSF6szIFYA

https://www.youtube.com/watch?v=yghsJ-CYnNE

Szellőztesd ki kicsit a helységet, hadd menjen ki az elhasznált, régi energia és hadd érkezzen be az új. És Te magad is állj meg egy pillanatra, szívd be jó mélyről, majd engedd ki, fújd ki a régi energiát. Ismételd addig, míg a szükségét érzed. Engedd ki lágyan, lassan. Majd mikor érzed, hogy elég, a következő levegővel szívd a fényt és a szeretetet és áraszd szét a testedben, a sejtjeidben. Engedd, hogy átjárjon. Ezt is megismételheted többször. Lassan és mélyen csináld. Érezd, hogy megnyugszol benne. 

Majd csukd be az ablakot, gyújts egy gyertyát, kérd a segítőidet és az összes olyan fénylényt, aki tud most segíteni neked, jelenjen meg. Gyújthatsz egy füstölőt is, hadd dolgozzon minden érzékszerved. Majd ülj le kicsit és hunyd be szemeidet. Vegyél mély levegőket, majd fújd ki. Engedj el mindent, amit az elmúlt napokban átéltél. Jeleníts meg magad előtt egy fénygömböt. Képzeld el, hogy minden egyes kilégzéssel belefújsz valamit. Bármilyen gondolat vagy érzés feljön, fújd most bele. Bármit is rejtett el a lelked eddig, most feljött, ide belefújhatod. Csináld egészen addig, míg úgy érzed sikerült mindent kiengedned magadból. Szépen, lassan csináld, ne siess, van időd. Majd mikor megvan, szépen engedd fel a gömböd a Fénybe, a Forrásba. Ott most feloldódik és érezd, ahogy a ragyogó fénye visszahullik rád. Ragyogó gyémánt fénye átölel. Majd lassan lásd magadat egy víz partján. A víz felett ott a hold. Nézd meg milyen szép, milyen csodálatos a fénye. Kérd meg Őt és a vizet, segítsen most neked. Majd szépen sétálj bele a vízbe, és érezd, ahogy a bokádat, a térdedet éri, majd lassan ellepi az egész testedet. Érezd, hogy eggyé válsz a vízzel. Ráfekszel, könnyedén és lágyan, lassan. Majd segítségül hívhatod a delfineket is. Játszhatsz velük. Megfoghatod az uszonyát és vihet téged, vagy úszhattok egymás mellett és játszhattok, ugrálhattok. Örömben és boldogságban a Hold fényében. Játssz, ameddig csak érzed, hogy jól esik. Majd szépen sétálj ki a vízből, köszönd meg a segítségüket. Majd sétálj vissza. Kezdj újra a légzésedre figyelni és lassan kezd érezni a testtudatodat. Engedd, hogy kiegyenlítődjenek a terek, és ha úgy érzed készen állsz, nyisd ki a szemeidet. Köszöntelek.

Érezd az energiát MAGadban. 

Ügyes vagy! Mártóztál a Telihold Fényében. Áldás legyen Veled!

Közvetítette: Csillagfény63

********************************************
Szeretettel várlak angyali közvetítéssel egyéni és csoportos konzultációkra.

E-mail címem: csermelinda3@gmail.com
Telefonszámom: 0630 42 48 268

További információkat itt találsz:

Ölelés: Melinda (Csillagfény63)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése