2016. szeptember 8., csütörtök

2016.09.09. - Hála a Megérkezésben





Az elmúlt napok energiái után, a rengeteg feloldás, érzelmi mélység és magasság után a 9-es energiában - itt az idő az energiáink visszatöltésére. 

Hogyan?

Sok módja van, én most mutatok egy lehetőséget...


A Hálaadó ima az imádkozás legmagasabb szintje, hiszen mikor valaki hálát tud adni azért, ami volt, azért, ami van és azért, ami lesz, akkor ily módon tudatja a Teremtővel, hogy békében és egyensúlyban van Önmagával és a Sorssal egyaránt.

Tökéletes az összhang az Univerzummal, teljes az önátadás.

A jelen helyzetért adott hála hatalmas megnyugvást és egy abszolút pozitív életszemléletet takar. 

Aki így tud szívéből, őszintén imádkozni, az elfogadja azt, hogy élete pontosan ott tart, ahol tartania kell, pontosan ott van, ahol lennie kell, azok az emberek veszik körül, akiknek ebben a helyzetben körülötte kell, hogy legyenek. 

Tehát mit csinál?

A jelenben él. 

Nem rágódik a múlton és nem arra vágyik, hogy majd a jövőben - amikor a körülményei így vagy úgy megváltoznak, akkor - boldog lesz. 

Itt és most elégedett önmagával és a körülményeivel. 

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem akar fejlődni, akár változni, de a jelenét elfogadva biztos alapot teremt magának a változásokhoz. 

Azt is tudja, hogy nem biztos, hogy minden pontosan úgy fog végbemenni, ahogyan tervezi, ezért csak a célt tűzi ki és hagyja, hogy a cél elérésének útvonalát, a körülményeket a "sors" teremtse meg. 

Az elérni kívánt cél hittel teli, hálaadás formájában elhangzó kinyilatkoztatása olyan információs és energetikai feltételeket hoz létre a Világmindenségben, amelyek, nagyságrenddel  megemelik a cél beteljesülésének valószínűségét.

Kérj, higgy és megadatik - akár a Teremtő, akár az Angyalok, vagy a Felemelkedett Mesterek segítségét szeretnéd igénybe venni, az csakis kizárólag a Te kérésedre fog működni. E nélkül - a szabad akarat törvényét tiszteletben tartva - nem tudnak segíteni Neked. Ezért kérlek, mondd el ezt a Hálaadó imát:

Köszönöm Istenem, hogy megadtad nekem mindazt, ami a számomra a legtöbb. Hálás szívvel tekintek fel minden nap, tudván, hogy ma is a legjobb dolgok fognak velem megtörténni. Bizalmam és hitem töretlen Benned és a Sorsomban. Elfogadok és befogadok mindent, ami velem történik, mert az az Isteni Rendnek megfelelő. Kérek minden Segítőt és Angyalt, hogy vezessenek és súgjanak életem minden pillanatában. Kérek gyors felismerést és bölcsességet, hogy mindig a legjobbat cselekedhessem - mindenki legfőbb javát szolgálva.  Köszönöm és ez így van! Áldás és isteni kegyelem legyen rajta.

Közvetítette: Csillagfény63

**************************************

Szeretettel várlak angyali közvetítéssel egyéni és csoportos konzultációkra.

E-mail címem: csermelinda3@gmail.com
Telefonszámom: 06 30 42 48 268

További információkat itt találsz:
https://www.facebook.com/UtazasALelkemKorul/ http://csermelinda.blogspot.hu/


Ölelés: Melinda (Csillagfény63)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése