2016. szeptember 16., péntek

A Telihold Fényében - ma ébred a NŐ!



Te Drága Nő!

A Telihold Fénye ébreszti benned most a Nőt. Tegnap már szóltam arról, hogy a mostani Telihold  hogyan hat a női lélekre, érzelmekre. Most arról szólok, miként vedd fel a kapcsolatot a minden titkod tudójával, a Méheddel.

Nagyon sok szó esett már arról sok tanításban, hogy a szív gyógyítása, a lelki sebek, elnyomatok tisztítása milyen fontos, hiszen ezek választanak el titeket az igazi, feltétlen szeretet megélésétől. Arról is sokat szóltam, Mária Magdolna és Jézus tanításaiban is ott van: a nő és férfi kapcsolódásában - a nő a befogadó, a férfi a kiáramló. Vagyis a nő szakrálisan fogadja be a kiáramló férfit, majd ezt az energiát a nő feláramoltatja saját szívterébe, azaz érzelmekké alakítja az energiát, majd a szívén keresztül visszaáramoltatja mindezt a férfi szívébe, ahol is a férfi kezd el érzelmileg kapcsolódni a nőhöz, és innen viszi le újra az energiát a szakrális terébe, ahonnan újra indul ez a körenergia - így születik meg a női és férfi kapcsolódás.

Hogy ezt Ti Hölgyek megélhessétek - tiszta szívvel és tiszta méhvel, rengeteg régi seb feloldása szükséges. A női tudatnak, a női méhtudatnak számtalan megaláztatásban, megalkuvásban, bűntudatban, szégyenben volt része (gondoljatok bele hányszor éreztétek, hogy a férfinak csak a testetek kell, a lelketek nem - gondoljatok bele hányszor utasítjátok el a férfit, zártatok be azonnal, ha szexuálisan tartott titeket vonzónak, gondoljatok bele hányszor éltétek meg fájdalmasan, görcsösen a menstruációt... ), amelyeket fel kell ismerni, fel kell tisztítani ahhoz, hogy a Nő újra tudja fogadni a férfit a méhén keresztül - a legnagyobb szeretetben és teljes befogadásban mindenféle fájdalmas emlék nélkül. 

Most Telihold Fényében ennek az energiának a tisztítására is sor kerül. Az érzékenyebb hölgyeknél testi tünetei is lehetnek a méh tisztításánál, ami a lélek jelzése, hogy ott foglalkozni kell a lenyomatokkal. Számos női tisztító kör foglalkozik a méh megtisztításával, használjátok és dolgozzatok önmagatokkal. Viszont emellett nagyon fontos kiemelnem most azt is, hogy nem elég ezzel csak így foglalkozni. Tennetek kell minden nap azért, hogy a méhetek visszanyerje méltóságát és erejét, hogy Ti Nők visszakapjátok a teremtő erőtöket. Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy nem csak a szív befogadásán kell dolgoznotok, hanem a méhtudatok befogadóképességén is.

Olyan, mintha tudnátok, hogy a méhetek a részetek, de nem adnátok meg neki a kellő szeretetet és tiszteletet. A részetek, de nem foglalkoztok kellően vele. Nem tudjátok milyen hatalom van a kezetekben? Hogy minden a Ti Méhetekben kezdődik újra? Hogy Ti vagytok, akik adjátok az életet, akik benépesítik e Földet? 

Ha Ti nem foglalkoztok a Méhetekkel, ha nem szeretitek, óvjátok, foglalkoztok vele, akkor minden elveszik... Akkor a férfi sem tud eljutni a szívetekig... Hatalmas erő van a birtokotokban, amit most újra fel kell fényesíteni.

Beszéljetek Méhetekkel minden nap! Vegyétek fel vele a kapcsolatot és szeressétek Őt - minden nap!

Ő a Teremtő erőtök, a Ti belső erőtök. A motorotok, a kelyhetek, ami segít Nektek a Teremtésetekben. 

Itt a Telihold fényében kérlek Téged, a Nőt, gondold végig e sorokat és vedd fel most a kapcsolatot Méhtudatoddal. 

Beszélj vele. Beszélj hozzá. Mondd el neki, hogy sajnálod, hogy ennyi ideig így gondolkodtál róla, hogy nem foglalkoztál kellően vele, de most itt vagy és szereted őt. Köszönd meg neki, hogy ennyi mindent átélt, hogy ennyi mindent kibírt. Köszönd meg neki, hogy általa minden hónapban tisztulhatsz, hogy általa válhatsz/válhattá anyává. Köszönd meg az összes férfinak, aki kapcsolódott veled. Bocsáss meg magadnak és nekik is, hogy megítélted őket vagy magadat a szakrális kapcsolódás miatt. Bocsáss meg nekik, hogy voltak olyan helyzetek, mikor megaláztak vagy kihasználtak téged. Tudd, hogy nekik is vannak emiatt sebeik, bűntudatuk, amelyeket nekik is fel kell dolgozniuk. Te most magaddal és a méheddel foglalkozz, ez a lehető legtöbb, amit megtehetsz magadért. 

Kérlek, ma este Telihold idején, a következő napokban vagy bármikor mikor készen állsz rá, gyújts egy gyertyát a Méhed nevében és vedd fel vele a kapcsolatot. Ülj le a gyertya mellé, nézd a fényét és mondd el neki, mi minden van benned vele kapcsolatban. Mondd el neki fájdalmaidat, félelmeidet, amit a női-férfi kapcsolódásaidban megéltél. Mondd el neki, hogy mit érzel mikor a férfi befogadásáról van szó. Meséld el neki bátran és nyíltan. Ne félj, rég várja, hogy újra kitárd neki önmagadat és az érzéseidet. Sírj, add át neki minden fájdalmad. Engedd el és szeresd újra a Méhedet, Magadat. Hidd el, ő megért Téged, és minden nap vár, hogy újra úgy szeresd és tiszteld őt, ahogy egykor tetted azt a női vörös sátor idején. 

Áldás, köszönet - kegyelem Méhednek és Neked, Te Drága Nő!

Csillagfény63

***********************************


A tegnapi üzenet Teliholdra:

http://csermelinda.blogspot.hu/2016/09/a-telihold-fenyeben-engedd-most-el.html

********************************************************************************

Szeretettel várlak angyali közvetítéssel egyéni és csoportos konzultációkra.

E-mail címem: csermelinda3@gmail.com
Telefonszámom: 0630 42 48 268


Ölelés: Melinda (Csillagfény63)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése