2016. szeptember 9., péntek

9.9.9. - Tisztítsd a Teremtő energiáid és Teremts szívből





A következő napok teremtő energetikáját használjuk ki a lehető legjobban: 

Teremtsünk, hozzuk le a valóságba 
igazi vágyainkat.

Miképpen???

A teremtő módszerek nagyszerűek, de arról nem sokat beszélnek, hogy rengeteg dolog állhat az útjában energetikailag. És még nagyobb gátja, hogy nem szívben történik a kérés, és nem érezzük azt.

Én is, mint sokan mások rengeteget olvastam a pozitív gondolatok vonzásáról és próbáltam használni is. Mikor abban a rezgésben voltam, használt is...

Aztán pedig jöttek a kis blokkjaim... és igen, nem működött - nem éreztem...

És itt a kulcsa

Nem éreztem

Gyakran az választ el minket a dolog beteljesülésétől, hogy egyszerűen "elfelejtjük" milyen érzés lehet azt megélni, pedig tudjuk, hogy korábban már számtalanszor megéltük... Most mégsem megy vagy csak elvétve... 

És nem elfelejtjük, nem nem ismerjük, csak gyógyulni kíván a lelkük bizonyos dolgokban...

A lélek ilyenkor hívja fel a figyelmet arra, hogy megérett az idő a léleksebek begyógyítására. 

Rengeteg elakadásunk van saját tapasztalások által is, de még több hozott, tanult és leutánzott energiánk, hitrendszerünk van, amik gátolják a fizikai világban való megvalósulást (szülők, felmenők, társadalmi... hitrendszerek, sérülések stb.).

Szóval dolgozni kell rajta...

Egy egyszerű vizualizációs gyakorlattal, mikor is, becsukod a szemeidet, és elképzeled, hogy egy hatalmas batyu van a hátadon. Ebben a batyuban benne van minden, amit te magaddal hozol ezzel kapcsolatban, aztán amit itt tanultál, láttál, hallottál, tapasztaltál. Vedd le a batyudat és kezdj el kirakni belőle mindent egy megjelenő fénygömbbe. Figyeld meg, hogy esetleg érzékelsz-e valakiket magad körül. Szülő, nagyszülő stb. Köszönd meg nekik, majd hálás szívvel add vissza mindazt, amit elvettél vagy eltanultál tőlük. Érezd, ahogy egyre könnyebb a vállad és hátad is, oldódnak ki belőlük a terhek. Majd mikor úgy érzed, hogy mindent kipakoltál belőle, érezd, ahogy megszűnik a batyu. Földanya benyeli, a fénygömb pedig felemelkedik és a Forrásban Fénnyé változik. Földanyától visszaér hozzád a talpaidon keresztül a megtisztult energia, a fejecskédre pedig Gyémánt Fénysugár hullik vissza a Forrásból. Lélegezz mélyen, szívd be, majd fújd ki. Mozgasd meg a vállaidat, nyújtsd ki a hátadat, a gerincedet és érezd a megkönnyebbülést.

Mikor ez megtörtént, a következő lépés, hogy újra meg kell ismertetni a kis szívedet az örömteli érzésekkel.

Hogyan?

Tedd fel magadnak a következő kérdést: 

MILYEN ÉRZÉS LENNE, HA ...... MEGTÖRTÉNNE VELEM?

És hozd a fejecskédbe a képeket.  Mozizz és hangolódj rá. Boldogsággal, örömmel gondolj arra az érzésre, mikor ez megtörténik veled, és már éled a kívánt dolgot. 

Érezd, hogy megtörténik Veled!!!

Örülj!!!! Mosolyogj!!! :)

Nagyon jó játék és eredményes! ;)

Próbáld ki!

Ölelés: Melinda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése