2016. szeptember 30., péntek

Mária Magdolna Fénymesternő üzenete: A Párod a Te Tükröd! Olyan vagy, mint a Párod!


Drága Lelkecskék,

Azért szólok most hozzátok, mert a következő időtérben sok Pár fog egymásra találni és ezáltal új nemzedéket hozni Terrára. Ez az új nemzedék, már egy sokkal tisztább időtérbe fog megérkezni, hiszen szüleiknek lehetőségük van karmáik, családi lenyomataik és saját lelki sebeik feldolgozására. 

Ehhez viszont meg kell értenetek a szívetek terében is, hogyan is működik a Szerelem, amit ti a Földön,  most sokan Ikerláng szerelem címke alatt értetek. 

A Lélekpár mindkét fele ugyanolyan fontos része az Egésznek. Nincs olyan, hogy valamelyik előbbre jár, vagy éppen lemaradt... Csupán a saját felvállalt földi tapasztalatait járja, a saját szívtér sérüléseit és fájdalmait hivatott feldolgozni. Amit ő kitisztít, az benned is tisztábbá válik és fordítva. Lehet, hogy nagyon hasonló utat jártok, de az is lehet, hogy bár lélekben hasonlókat éltek meg, a fizikai tapasztalásaitok egészen mások. Ő jómódú családból jött, más földi tapasztalásokkal, te szegény családból, más élményekkel - mégis ugyanazon lelki érzeteket éltétek meg. 

Az Ikerláng szerelem, mint olyan, már nem azt a funkciót tölti be, mint ahogy azt lehoztuk Nektek a Földre. Sok lélek megrekedt ebben az állapotban, a múlt fájdalmaiban és a rögeszmés ragaszkodásban. Még mindig nem ismeri fel, hogy neki kell Önmagára találnia, minden szabályt, "dobozt" levetkőznie és békére lelnie. Rengeteg mindent láttatok, hallottatok, de ezeket el kell felejteni és Önmagatokba visszatérni - csakis saját szív érzéseitekre hallgatni. Levetkőzni az egos harcokat, és csak szeretni szeretni szeretni Önmagatokat - a szellemi lényeteket, a lelketeket, a testeteket.

A hozzá vezető úton más lelkekkel is kapcsolódtok, akik mindig éppen azt a minőséget mutatják Nektek, amit éppen éltek, amiben dolgozni kell magatokkal. 

Ha azt mondom, nézz a párodra és Ő Te vagy, a Te minőségedet, milyenségedet mutatja, azt hogy Te hol tartasz magadban - TÜKRÖT mutat, akkor mit érzel? 



Képzeld el, hogy a tükörbe belenézve a párodat látod és Ő te vagy. Milyen érzés? Miképp minősíted? Miképp minősíted ezzel magadat? 

Teljes a szeretet és az elfogadás minden szinten? Szereted testestül-lelkestül?

Bárkivel létesítesz kapcsolatot, az Téged minősít.

Magadat vizsgáld meg benne, ne a másikat! 

Pont olyan az energiád, mint akit "választasz"! 

Elégedett vagy a választásoddal? Elégedett vagy magaddal?

A Pár mindkét felének be kell járnia saját útját, hogy ezt hogyan teszi, az a saját vállalásán (szabad akaratán) múlik. Sok megfogalmazásban találhattok hasonló megéléseket, de mégis azt kell mondanom, hogy mindegyik más. Forduljatok befelé és érezzétek a saját utatokat, minden címke és minden kívülről jövő gondolat ellenére. Állítsatok szívetek szűrőjén. Csak arra menjetek, csak azt fogadjátok be, ami jó érzést okoz, amint megjelenik a kétely, menjetek odébb.

Mit szólsz Kedves, ha most azt mondom, dobd el az (Ikerláng) Szerelemhez fűzött összes gondolatodat és csak éld meg szívben mindazt, amit itt a Földön meg kell élned? Mit szólsz, ha azt mondom érezd a szívedben Önmagadat, válj azzá, aki vagy és ha megtalálod magadban, aki vagy - beérkezik Ő, aki Te vagy? 

Úgy is mondhatnám - válj azzá, akire vágysz, hiszen Ő Te vagy! 

Így már a tükörbe nézve - Csodákat élhetsz meg!

Mi lenne, ha azt kérném, engedd el az arcát, ha úgy tetszik a kezét és csak figyelj magadra, az érzéseidre, az élményeidre, az életedre. Azt kérded hogy tehetnéd, hiszen érzed Őt a zsigereidben? Nem azt kértem, hogy Őt engedd el, hogy a vágyat engedd el, csak a rögeszmét, hogy meg kell oldanod, hogy eggyé kell válnod vele. A valódi egyesülés nem a fizikai síkon fog megtörténni, hanem Bennetek, mikor azzá váltok, azzá a letisztult lélekké, aki képes Önmagába beleszeretni, Önmagában béke lenni, majd aztán Benne - a Másikban is meglátni saját gyönyörűségét.

Az Út hozzá kívülről vezet befelé, magad felé. Ha Őt akarod megtapasztalni, akkor először tapasztald meg magadat. Csiszold magadat, rétegről rétegre menj befelé. Dolgozz napról napra MAGODON, hogy megismerd magadat és ezáltal megismerd Őt is magadban. Ha Benned tiszta a kép Önmagadról, ha leveted lelkedről a fájdalom fátylait, ha már nem szenvedsz és már nem fáj, nem fáj az élet, nem fáj a hiánya, nem égett és nem mar, mikor Te vagy maga a szeretet, akkor megérkeztél MAGADBA és HAZAÉRKEZEL hozzá is.

Ebbe a gyönyörű Valódba tud belépni Ő. 

A következő hónapokban ne felejtsétek el használni mindazt, amit már tudtok és legyetek bátrak ahhoz is, hogy segítséget kérjetek. Csakis az érzéseitekre hallgassatok! Mi mindig Veletek vagyunk és segítünk. Szeretettel: Mária Magdolna-Jézus

*********************************************************************

Szeretettel várlak angyali közvetítésre és lélekgyógyulásra egyéni konzultáció formájában is.

E-mail címem: csermelinda3@gmail.com
Telefonszámom: 0630 42 48 268
Skype-on: cser.melinda3

További információkat itt találsz:

Ölelés: Melinda (Csillagfény63)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése