2016. június 19., vasárnap

A Telihold és Napforduló energiák hatása MOST!



A mostani napok csodálatos lehetőségeket hordoznak ismét. A Telihold és a Napforduló rendkívüli hatással vannak életünkre.

Új évkör kezdődik, így most már nem halogathatjuk tovább a változást. Ami nem működött eddig, azt el kell tudni engedni és máshogy, másként, más látásmóddal, más tettekkel kell folytatni.

Ideje, hogy a toporgást felváltsa a mozgás. Azon korlátoktól, hitrendszerektől szabadulhatunk meg, amelyek jó mélyen beivódtak és már részünkként éljük meg őket.

Ha ott a görcs és a félelem, ha nem hiszünk a Gondviselésben, akkor hogyan is teremhetnénk meg mindazt, ami a miénk?

Honnan is tudjuk mi a miénk, mi a szándékunk, a célunk - AZ IGAZI - ha a régi minták, megkövült rendszereink szerint teremtünk?

Figyeljünk a gondolatainkra, mert beteljesednek! 

Nemcsak a régi hitrendszerek, de a külső világ is megzavar minket a tiszta áramlásunkban. Ne foglalkozzunk most mással. csak a saját belső világunkkal. Azon dolgozzunk és abban fejlődjünk. Ne hassanak ránk azok, akik a tudatosság alacsonyabb rezgéseit használják. Nyugodtan mondjuk ki, mikor azt érezzük, hogy "hatnak" ránk: "Ez az Én sorsom, az pedig a Tiéd!" Nem kell másét megoldani, oldd meg a sajátod és mire végzel, a másé is megoldódik.

Mondd ki ezeket a mondatokat kérlek!

MINDENRE KÉPES VAGYOK!

ÉRTÉKES VAGYOK!

MINDEN SIKERÜL!

MEGÉRDEMLEM A JÓT!

SZERETHETŐ VAGYOK!

Ha kell, akkor írj egy teljesen új tervet, fogalmazz meg új célokat. Teremts tudatosan! Ami nem működik, engedd el. Könnyedén és játszva. 

Hunyd le szemeidet és lásd Önmagadat egy réten, feküdj el a fűben. Érezd a napot a bőrödön, érezd a földet magad alatt, érezd a levegőt arcodon. Fogadd be most segítségüket és erejüket, érezd, ahogy beengeded őket magadba. Majd hunyd le szemeidet és érezd az ereidben az életet. Figyelj a légzésedre és engedd, hogy felvedd a saját tempódat. Érezd, ahogy a szeretet és a fény áramlik végig benned, a testedben, a lelkedben és a szellemedben. Majd engedd el mindazt, ami most ott foglalkoztat téged. Mintha kiszállna belőled minden, ami volt és fogva tartott. Felszáll, elviszi a szél, befogadja az ég és elfogadja a föld. Majd egy új energia érkezik hozzád. Érzed a széllel, a nappal és a földdel érkezik most hozzád. Átereszted a bőrödön, és eljut a sejtjeidig. Eláraszt Téged és feltölt az új energia. Képek, érzések jelennek meg benned. Minden új és valóságos. Csakis az öröm és a boldogság az, ami benned van. Ott vannak előtted az új életed képei, és könnyedén fogadod be őket teredbe. Befogadod szellemedbe, lelkedbe és testedbe. Ettől a pillanattól kezdve ez aktiválódik. A Fény és a Szeretet kíséri utadat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése