2015. március 12., csütörtök

Kérjétek




Mert van, aki megvéd, ki megvált mindentől. Ő. ki akkor is ott van, ha senki sem figyel.

A napokban fáradtabbak vagyunk, nincs az az alvásmennyiség, ami segítene rajtunk. Intenzív tisztítás folyik éjszaka. Egy kollektív tudattisztítás ez, ami levisz minket a gyökerekig. Adjunk lehetőséget önmagunknak erre a felszabadulásra, pihenjünk, aludjunk, nem maradunk le semmiről. Meditáljunk, mélyüljünk el, figyeljünk a belső képünkre és érzésekre. Nyissuk ki tudatalattinkat és hagyjuk a felszínre törni mindazt, ami még mindig akadályozója fényes létünknek. 


„Kérjétek, hogy adhassak. Kérjétek a lelkemet, és ott leszek Bennetek. Cselekedjetek tiszta szívvel, és cselekedjétek lelketek tiszta hangját. Az az Igazság lelke, aki bennetek van, aki tanít titeket és elvezet a Mindenséghez, vissza önmagatokba - a Szeretet lelkébe.

Adok Nektek erőt, hogy mindent kibírjatok. Adok Nektek szeretetet, hogy boldogan éljetek. Adok Nektek tiszta gondolatokat, hogy lássátok belső világotokat. Én mindig ott vagyok és súgok Nektek a hétköznapokban, csak kérjétek és én adok. Szomjazzátok és éhezzétek az igazságot, a szeretetet - és én oltom szomjúságotokat és éhségeteket – kitisztítom szíveteket - és Boldoggá teszlek Titeket.” Jézus


Áldás. Hála.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése